Studiestart - bachelor

Studiestart bachelor 2020

  • Velkommen til din nye uddannelse på
    Aarhus BSS, Aarhus Universitet

Aarhus BSS, Aarhus Universitet byder velkommen til alle nye studerende. For at det skal være nemt for dig at starte på dit studium, vil vi her samle en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Du skal først og fremmest huske at bekræfte din studieplads - naturligvis først efter du har modtaget dit optagelsesbrev (kun for bachelorstuderende). Derudover finder du information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting. Men du finder naturligvis også information om noget af det sjoveste ved studiestart – Rusugen.

Studiestart

Undervisningen begynder mandag i uge 35, men din studiestart begynder allerede i rusugen, som er fra tirsdag 18. august 2020 til torsdag den 21. august 2020 (uge 34). Din rusuge vil bestå af en blanding af sociale og faglige arrangementer. Tutorerne på dit fag har planlagt rusugen, og de har beskrevet det vigtigste om din studiestart i din ruspjece (vil være tilgængelig i midten af juli).

Det er ikke obligatorisk at deltage i rusugen, men vi opfordrer alle til at deltage, da du udover de sociale aktiviteter modtager en masse faglig og studierelevant information i løbet af ugen. 

I midten af august får en du mail eller et brev fra rusfolkene, der fortæller mere om studiestart og rusugen.

Find vej første dag

Vi glæder os til at se dig tirsdag 18. august kl. 9.15.
Adressen er: Aulaen, Nordre Ringgade 4, 8000 Aarhus C, bygning 1412.

Du kan finde bygningens placering og printe et kort her: AU bygningskort

Du kan også finde vej ved hjælp af AUs app. Søg efter: AU Find

Hold dig orienteret

Studieportalen for Jura er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, fag, studieordninger og eksamensformer. Vi anbefaler, at du tjekker siden mindst en gang om ugen.

Når du starter på Aarhus BSS kan du hjælpe dig selv godt i gang ved at gennemgå listen af  "need-to-do" og "need-to-know," som du finder her: Tjekliste til nye studerende. Her kan du bl.a. finde information om boglister, timeplaner, it og meget andet.