Studiestart - bachelor

Studiestart bachelor 2020

  • Velkommen til din nye uddannelse på
    Aarhus BSS, Aarhus Universitet

OBS: Covid-19-situationen

 

Pga. nye anbefalinger til forebyggelse af covid-19, har Aarhus Universitet vurderet, at studiestartsaktiviteterne for nye studerende frem til og med den 23. august aflyses eller udsættes.

Det betyder, at vi i øjeblikket arbejder på højtryk for at afsøge mulighederne for gennemførelsen af studiestartsaktiviteter for din uddannelse på et senere tidspunkt. Vi opfordrer til, at du løbende holder dig orienteret på disse sider og på din studiemail.

Hold dig desuden også opdateret på de gældende coronarelaterede retningslinjer og forholdsregler på Aarhus BSS på FAQ’en for Aarhus BSS-studerende!

Aarhus BSS, Aarhus Universitet byder velkommen til alle nye studerende. For at det skal være nemt for dig at starte på dit studium, vil vi her samle en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Du skal først og fremmest huske at bekræfte din studieplads - naturligvis først efter du har modtaget dit optagelsesbrev (kun for bachelorstuderende). Derudover finder du information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting. Men du finder naturligvis også information om noget af det sjoveste ved studiestart – Rusugen.

Studiestart

Aarhus Universitet har efter regeringens opfordring besluttet ikke at afholde nogen form for rusaktiviteter i uge 34. Vi er derfor i øjeblikket ved at undersøge mulighederne for at afholde alternative rusarrangementer i uge 35 og frem. Vi skal derfor gøre det klart, at rusforløbet IKKE starter tirsdag d. 18. august 2020 kl. 9.15 ved Aulaen, og i stedet forventes afholdt på alternativ vis i uge 35 eller senere.

 

Du vil inden længe modtage en invitation med et link til at deltage i et zoom-møde med dine tutorer fredag den 21. august, ligesom du vil få oplyst dit holdnummer. På zoom-mødet vil du få mere information om planlagte introduktionsaktiviteter i dagene den 24. og 25. august, men det er vigtigt, at du allerede nu afsætter begge hele dage i kalenderen. 

Dette betyder også, at alle nye studerende skal se bort fra datoerne og programmet opgivet i ruspjecen.

Vi vil løbende opdatere denne webside med nye informationer om din studiestart.

Vi vil anbefale alle nye studerende at følge med her på studieportalen for jura, eller på www.post.au.dk, så I får alle oplysningerne efterhånden som de bliver offentliggjort.

Bogkøb

 

Har du ikke allerede indkøbt bøger, så kan du fra mandag den 17. august og frem henvende dig i Juridisk Bogformidling, hvor de i sikre rammer står klar til at hjælpe med dig med dine bogindkøb. Du kan se nærmere om Juridisk Bogformidling, herunder åbningstider på: http://juridisk-bogformidling.dk/

Hold dig orienteret

Studieportalen for Jura er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, fag, studieordninger og eksamensformer. Vi anbefaler, at du tjekker siden mindst en gang om ugen.

Når du starter på Aarhus BSS kan du hjælpe dig selv godt i gang ved at gennemgå listen af  "need-to-do" og "need-to-know," som du finder her: Tjekliste til nye studerende. Her kan du bl.a. finde information om boglister, timeplaner, it og meget andet.

Online studiestartsforløb Study@AU

Du kan allerede inden du starter på studiet påbegynde AU’s online introduktion til studiestarten. Forløbet hedder Study@AU og består af 4 moduler, som hvert tager ca. 30 minutter at gennemføre. Gennem forløbet vil du få indblik i, hvad universitetet er, din uddannelse, relevante IT-platforme og de fællesskaber, du kan blive en del af på Aarhus Universitet.

Du finder link til Study@AU i dit velkomstbrev.