Sprogtest og sprogkundskaber

Dokumentation for sprogkundskaber

Flere af AU's partneruniversiteter kræver dokumentation for sprogkundskaber. I MoveON kan du se, hvilke sprogkrav der gælder for de enkelte partneruniversiteter.

Har du brug for at dokumentere dine engelskkundskaber ved hjælp af enten IELTS- eller TOEFL-testen, kan du læse mere nedenfor. 

Hvis du er usikker på, om du kan bestå IELTS- eller TOEFL-testen, kan du overveje at melde dig til et eksamensforberedende sprogkursus. Du kan google dig frem til de forskellige udbydere og vælge det tilbud, der passer bedst til dig. 

Du kan også læse om fransktesten (DALF), som udbydes i København.

Internet-based TOEFL-test (TOEFL iBT)

TOEFL-testen er en amerikansk sprogtest, som bruges i forbindelse med ansøgning om optagelse ved engelsksprogede universiteter eller på engelsksprogede programmer. TOEFL er anerkendt globalt og kan derfor som regel altid bruges, når du søger om optagelse på et engelsksproget program.

TOEFL-testen udbydes i København og i de fleste storbyer i resten af verden, og den koster USD 250. Dit resultat er gældende i 2 år. 

IELTS-testen

IELTS testen er en britisk sprogtest, som typisk kan bruges i forbindelse med ansøgning om optagelse ved et britisk, canadisk, new zealandsk eller australsk universitet.

Testen udbydes af EDU Danmark og afholdes i København. Den koster DKK 1450. 

Studieskolen i København tilbyder forberede kurser til IELTS testen.

 

Engelsk sprogtest - få et overblik

Her kan du få et overblik over de forskellige sprogtests, såsom varighed, svartider, niveau, pointgivning osv.

Overblik

Fransktest

Har du brug for at kunne dokumentere dine franske sprogkundskaber, kan du tilmelde dig en DALF-test. Testen udbydes af det franske undervisningsministerium og giver adgang til franske universiteter.  

Alle eksaminer foregår på Institut français i København.