Søg ind på Healths talentforløb

Prøv kræfter med sundhedsinnovation og tværfagligt samarbejde på et toårigt talentforløb, som styrker din faglighed og udvikler dit talent. Ansøgningsfristen er 28. september.

Prøv kræfter med sundhedsinnovation og tværfagligt samarbejde. Søg senest mandag d. 28. september 2020 kl. 12.00. Foto: Lars Kruse - AU Foto
Prøv kræfter med sundhedsinnovation og tværfagligt samarbejde. Søg senest mandag d. 28. september 2020 kl. 12.00. Foto: Lars Kruse - AU Foto

Har du talent og fagligt overskud? Så har du måske lyst til at prøve kræfter med sundhedsinnovation og tværfagligt samarbejde med studerende på Healths talentforløb.

Health tilbyder dygtige og ambitiøse studerende på Health, Natural Sciences og Technical Sciences et tværfagligt talentforløb inden for sundhed, innovation og business.

På forløbet får du indsigt i innovationsprocesser, kreative teams, forretningsforståelse, projektledelse og produktudvikling, og du bliver udfordret og løftet både fagligt og personligt.

Talentforløbet er ekstracurriculært og forløber samtidig med – men ikke oveni – din ordinære undervisning. Det giver dig eftertragtede kompetencer, en udmærkelse på eksamensbeviset og et unikt karriereforspring.

Kort sagt får du skærpet din faglighed, styrket dit talent og skabt et stærkt netværk.

Søg via hjemmesiden senest mandag d. 28. september 2020 kl. 12.00.

Er du i tvivl? Så se hvad tidligere studerende har fået ud af talentforløbet, hør hvorfor erhvervslivet finder dig attraktiv, og læs mere på hjemmesiden.