Skabe på Kemi

Leje af garderobeskabe på Institut for Kemi foregår gennem TKM. Skabene er placeret i bygning 1514, på 1. sal bagved Aud I og udlejes udelukkende for et helt undervisningsår af gangen. Lejeperioden løber fra semesterstart 2019 til 31.05.2020.

Prisen for leje af skab pr. år er 100,- og hvis det er første gang, du skal leje et skab, skal der også betales et depositum på 200,- som tilbagebetales, når du afleverer nøglen rettidigt efter afslutning af din lejeperiode.

For at leje et skab skal linket herunder benyttes, og udlevering af nøgle sker ved fremvisning af kvittering for betaling: Link til garderobeskabs-webshop 2019-2020

Det er muligt at få udleveret nøglen ved at skrive til tkm.st.udd@au.dk for at aftale et tidspunkt for at mødes. Husk at sende din kvittering med.

Det understreges, at hvis nøglen efter lejeperioden ikke returneres rettidigt til TKM, så vil depositum blive tilbageholdt for at dække udgifter forbundet hermed. Opbevaring og brug af skabe sker på eget ansvar.
Ansvaret for rettidig returnering af nøgle påhviler alene lejer.

Har du spørgsmål til udlejning af skabe eller udlevering/indlevering af nøgle, finder du TKM's kontaktinformationer her.

408993 / i40