Garderobeskab

Første gang du lejer et garderobeskab

Der indbetales 200 kr. (depositum) + 100 kr. (leje) i  AU's webshop:  Webshop - Førstegangsleje af Garderobeskab

Når du har betalt, udleveres nøglen til skabet på Informationskontoret på Institut for Matematik (Bygn. 1530-119). Kontoret er åbent mandag til torsdag kl. 8:00-15:30 og fredag kl. 8:00-15:00.

Fornyelse af leje af garderobeskab

Hvert år i juni/juli måned bliver der hængt sedler op ved garderobeskabene på Institut for Matematik med en påmindelse om, at det er tid til at forny leje (100 kr.) af garderobeskab, hvis du ønsker at beholde dit skab det efterfølgende år. Lejeperioden løber fra 1/9 til 31/8.

Hvis du ikke har betalt leje inden den angivne frist (eller har returneret din nøgle, fordi du ikke længere ønsker et skab), bliver låsen på garderobeskabet udskiftet, og du mister retten til at få dit depositum retur.

Fornyelse af leje af garderobeskab foregår ligeledes i webshoppen Webshop - Fornyelse af leje af Garderobeskab

Aflevering af garderobeskabsnøgle

Når du ikke længere ønsker at anvende dit garderobeskab skal du returnere nøglen i Informationskontoret på Institut for Matematik (Bygn. 1530-119). Du får en bekræftelse på, at du har returneret nøglen, og det indbetalte depositum (200 kr.) bliver ført tilbage til det kreditkort, som blev anvendt første gang du lejede garderobeskabet.