Corona

Vi glæder os til at tage imod jer til semesterstart, som desværre er påvirket af Corona-situationen.

Du finder retningslinjerne for færden på campus i boksen "Hvordan hjælper jeg med at begrænse smitte, når jeg færdes på campus" her.

Til omgængere

COVID-19 har desværre også forårsaget, at omgængere ikke kan kontakte holdunderviserne for at få lov til at følge holdundervisningen i efteråret 2020. Pga. adgangskravet i lokalerne er det de holdsatte studerende, der har førsteret, og der vil derfor ikke være mulighed for at følge den fysiske undervisning, der måtte være.

Hvis undervisningen er på Zoom, er der åben for deltagelse. Linket findes i Blackboard, og der er mulighed for at blive tilknyttet dette. Kontakt din uddannelsesadministrator for at høre nærmere.

Brug af mundbind på sygehusene og Smitte-Stop app i klinikken

AUH og regionen har følgende retningslinjer for besøgende og ansatte på sygehusene:

  • Når du bevæger dig på gangene til og fra teoriundervisning, skal du bære mundbind - i lokalerne behøver du ikke. I undervisningssituationen er du nemlig besøgende og ikke ansat. Når du så er i klinik, bliver du betegnet som en ansat, og så skal du ikke have mundbind på. Når du går som ansat, skal du følge de retningslinjer, regionen har lavet. De ændrer sig løbende så følg med på den side. Mundbind til brug i offentlig transport til og fra klinik er for egen regning.
  • Ved indgangen til auditorier (både på AUH og AU) er der en oversigt over, hvordan du skal sætte dig for at overholde reglerne om afstand. Derudover gælder afspritning og holde-til-højre-på-gange-og-trapper-reglen også.
  • Regionen opfordrer alle til at downloade Smitte|stop app'en for at forebygge smitte.

SIDEN OPDATERES LØBENDE.  

Corona spøger endnu, og derfor kan du finde information omkring, hvilke konsekvenser det vil have for dig og dit studie på AU på denne side. 

Da AU er lukket ned (indtil 4. september), kan du komme i kontakt med studieadministrationen (HE Studier) eller en studievejleder ved at klikke på ét af nedenstående links.