10. semester

Her kan du finde en oversigt over de universiteter, du kan komme til på 10. semester på Medicin (KA 4. semester).

Bemærk, at der er forskel på, hvilket sprog der undervises på, og du finder information om undervisningssproget på de enkelte universiteters sider.  

Bergen University

Følgende fag ved Bergen University er tidligere godkendt til 10. semester (hoved-neuro + psykiatri + prof.spor 4):

MED7: Sjuande semester medisinstudiet (27 studiepoeng) Følgende temaer indgår:

 

Sprog:  Undervisningssproget er norsk  

Antal pladser: 2 pr. studieår

Karolinska Institut, Stockholm

Følgende fag ved Karolinska Institut er tidligere godkendt til 4. semester (hoved-neuro + psykiatri + prof.-spor 4):

  • KI tema 5 (neuro, sinnen, psyke) 

Bemærk: Der er elementer som ikke dækkes i Karolinska og som du, som studerende, derfor forventes selv at læse op, da du kan blive stillet til regnskab for alle slags patienter senere på studiet.

Fagpakker på Kandidat i Medicin

En fagpakke er en oversigt over udvalgte fag på de udenlandske universiteter, som studienævnet på Medicin tidligere har vurderet svarer til indholdet af de fag, der udbydes på Aarhus Universitet.

Pakkerne er ikke specielt udbudt af det udenlandske universitet til studerende fra Aarhus Universitet.

Dette betyder, at der kan ske ændringer af fagene i fagpakkerne, og at nogle af fagene ikke stemmer fuldstændigt overens med det, der udbydes i Aarhus. 

Aarhus Universitet kan ikke garantere at disse fag udbydes på et specifikt semester eller i et bestemt år. Du skal derfor inden afrejse selv undersøge hos værtsuniversitetet, om kombinationen kan lade sig gøre.

Det vil sige, at selvom du søger ud på en fagpakke, skal du stadig søge en personlig forhåndsgodkendelse ved studienævnet, hvis du bliver nomineret til en plads. 

Nogle universiteter har både Erasmus og Nordplus pladser. Det er ikke afgørende, hvilken type plads du søger, og du kan også søge begge, som f.eks. 1. og 2. prioritet.

OBS: Når du søger en fagpakke, skal du blot skrive fagpakke XX semester på XX universitet i course selection form (som findes her på listen over bilag, der skal vedlægges ansøgningen)

Hvorvidt du optages på fagene efter en nominering fra Aarhus Universitet er op til værtsuniversitetet.  Se desuden ”Trin-for-trin”-guiden, punkt 5.