Undervisning - Klinik 2

Generel information om semestret

Her finder du Rotationsskemaet for efteråret 2022.

Logbøger: Der bliver udleveret kompetencebøger (svarende til logbøger) under introduktionen. Kompetencebogen kan efterfølgende afhentes i HE Studiers modtagelse.

Ungdomskort

Ved bestilling af Ungdomskort skal du være opmærksom på følgende:

 • skal du i klinik i Viborg, skal du bestille Ungdomskort til Skive for at få dækket udgifterne under hele opholdet.
 • du skal bestille 1 Ungdomskort til 1 klinik i 8 uger.

Klinikplads i Grønland

På både forårs- og efterårssemesteret tilbyder vi klinikpladser i Grønland for studerende på 3. semester af kandidatuddannelsen, klinik 2.

En klinikplads i Grønland er fantastisk mulighed for at opleve en anden kultur samtidig med, at du får værdifuld praktisk erfaring.   

Her er klinikpladserne

Vi har klinikpladser på:

 • Dronning Ingrids Hospital -  kirurgisk afdeling
 • Dronning Ingrids Hospital -  medicinsk afdeling
 • Dronning Ingrids Sundhedscenter. 

Læs mere om Dronning Ingrids Hospital her.

Undervisning

Din arbejdsuge i Grønland er på 40 timer, og du vil være i dagvagt fra 8-16. Den ledende overlæge og områdets andre læger står for din undervisning.

Bolig og økonomi

Du får tilbud om bolig under hele dit klinikophold. Boligen er som udgangspunkt et værelse i en delelejlighed. Huslejen er 850 kr. om måneden. 

Under opholdet betaler du selv: 

 • Husleje
 • Internet
 • Telefoni
 • Kort
 • Kost og fornøjelser
 • Evt. privat rejseforsikring (det anbefaler vi)

Du kan få refunderet udgifter til din flybillet gennem enten Det Grønlandske Hus (hvis du har grønlandsk oprindelse) eller Institut for Klinisk Medicin. 

Du skal søge om refusion af dine flybilletter gennem Institut for Klinisk Medicin på siden om Transportrefusion ved klinikophold

Frister

Vil du søge om plads i Grønland til forårssemesteret, er fristen for at søge d. 31. oktober, dvs. op til undervisningstilmeldingen.

Vil du søge om plads i Grønland til efterårssemesteret, er fristen for at søge d. 30. april, dvs. op til undervisningstilmeldingen.

 

Sådan gør du

 • Udfyld formularen her for at søge om klinikplads i Grønland (formularen åbnes senest medio oktober for ansøgninger til F23)

Du skal udfylde og sende formularen til os senest d. 31. oktober / 30. april. Umiddelbart efter trækker vi lod om pladserne. Vi forventer at alle, der har søgt om en klinikplads, får besked senest den første hverdag efter undervisningstilmeldingen. 

Læseplan

Kalenderversion:

Du kan abonnere på kalenderversionen af læseplanen for Efterår 2022 her.

BEMÆRK! Planerne vil formentligt ændre sig i løbet af semesteret, men de bliver automatisk opdateret via kalenderabonnementet. Hvis der er ændringer i tidspunkt eller dato for undervisningen under én uge ude i fremtiden, vil du også modtage besked via Brightspace.
Er der kun tale om lokaleændringer, bliver de opdateret direkte i kalenderabonnementet.

Læseplan Excelformat:

Du kan se din læseplan for Efterår 2022 her (Excelformat).