Specialekontrakt - forskningsårsstuderende

Nedenstående formular er til forskningsårstuderende, der ønsker at aflevere specialeopgave, når forskningsåret er ovre. Du kan læse en vejledning her.

Som forskningsårsstuderende kan du først aflevere din specialeopgave, når indskrivningen til forskningsåret (og dermed orloven) er afsluttet. Opgaven laver du efter de gældende regler.

Du tilmelder dig i STADS i tilmeldingsperioden 1.-5. november (aflevering i forårssemesteret) eller 1.-5. maj (aflevering i efterårssemesteret). Tilmeldingen er bindende.

Du skal have bestået første år af kandidaten for at aflevere specialeopgaven.

Du skal ikke have godkendt en opgaveformulering, men skal selv sikre dig, at opgaven lever op til formalia for specialet. 

Afleveringsfrist og bedømmelse

Mht. selve afleveringen er afleveringsfristerne således:

  • Efterårssemesteret: den første mandag i januar.
  • Forårssemesteret: den første hverdag i juni.

Der åbnes for aflevering ved semesterstart (hhv. 1. september og 1. februar).

Alle opgaver bliver først bedømt efter afleveringfristen. Som forskningsårsstuderende har du dog mulighed for at få opgaven bedømt inden for 6 uger efter afleveringen – det kræver blot, at du kontakter HE Studier herom - skriv til studadm.eksamen.medicin@au.dk.

HE_Specialekontrakt_forskningsår

Dine kontaktinformationer
Vejleders kontaktinformation
Oplysninger om projektet
Formalia
Samtykke
Indsend
Når du har trykket send, bliver du stillet videre til en side, hvor du skal tjekke dine oplysninger. Er alle dine indtastede oplysninger korrekte, skal du trykke på "Næste". Du vil modtage en bekræftelsesmail på den mail, du har opgivet i skemaet. Tjek derfor, at det er en KORREKT mailadresse, du har skrevet.