Specialekontrakt - ny ordning

HUSK:

Du skal kun udfylde denne formular, hvis du er omfattet af den nye 2020 studieordning for Medicin.

Din ansøgning er først accepteret, når du modtager en kvitteringsmail til din @post.au.dk mail - husk at trykke "Næste", når du har tjekket dine oplysninger igennem.

Hvis du har sendt og ikke modtager en kvittering, så prøv igen eller send en mail til health.studadm@au.dk.

Du bestemmer selv, om du udfylder skemaet på dansk eller engelsk.

HE_Specialekontrakt_medicin_ny_ordning

Dine kontaktinformationer
Vejleders kontaktinformationer

Vælg din vejleders afdeling

Vælg den afdeling, som din vejleder er ansat på. Vælg kun ét sygehus og dermed én afdeling og ignorer de andre drop-down lister.
Hvis du ikke kan finde din vejleders sygehus og/eller afdeling, så udfyld feltet nederst.
Informationer om opgaven
Formalia
Samtykke
Send
Når du har trykket Send, bliver du stillet videre til en side, hvor du skal tjekke dine oplysninger. Er alle dine indtastede oplysninger korrekte, skal du trykke på "Næste". Du vil modtage en bekræftelsesmail på den mail, du har opgivet i skemaet. Tjek derfor, at det er en KORREKT mailadresse, du har skrevet.

Efter indsendelsen af ansøgningen:

Den kursusansvarlige (studieleder Per Höllsberg) behandler alle ansøgninger løbende og senest lige efter ansøgningsfristen hhv. den 15. august / 15. januar. Der tages stilling til vejleders kvalifikationer og opgavens overordnede indhold jf. kravene til studieordningen. Den studerende og vejleder vil få direkte besked om ansøgningen godkendes, kræver revision eller ikke kan godkendes som speciale. Forhåndsgodkendelsen er ikke et kvalitetsstempel for niveauet af specialeopgaven, som alene vurderes ift. opfyldelse af studieordningens læringsmål.