Studievejledning på Health

Hvad kan du bruge studievejledningen til?

Hjælp til selvhjælp

Måske mangler du bare lige lidt information eller skal have svar på et konkret spørgsmål? Eller måske har du brug for nogle værktøjer til at forbedre dit studieliv? Find information om dit studie på din studieportal, eller find gode redskaber til studielivet på studypedia eller på styrk dit studieliv.

Arrangementer og workshops

Ofte er de mange af de samme udfordringer, der møder jer som studerende. Vi tilbyder derfor løbende workshops og infomøder, hvor I kan få vejledning og sparre med hinanden. 

Hold øje med kalenderen og se, om der er et arrangement for dig.

Individuel vejledning

Har du brug for sparring eller har du særlige spørgsmål? Har du bestemte drømme eller ønsker til dit studieforløb? Trænger du til at tale med nogen?

Så tag en snak med os. Du kan skrive en mail, ringe i telefontiden eller booke tid til en samtale. Se kontaktinfo og åbningstider nedenfor. 

Karrierevejledning

Studievejledningen samarbejder med Jobcenter Aarhus, og du kan få sparring hos en arbejdsmarkedskonsulent. Find kontaktoplysninger her på siden. 

Forskerdrømme?

Du kan få vejledning om evt. forskningsophold eller ph.d.-uddannelse hos vores vejleder fra Forskningsuddannelsen. Find kontaktoplysninger her på siden. 

Her finder du os

Vennelyst Boulevard 9
8000 Aarhus C
Bygn. 1611
Lokale 153
Tlf: 93 52 23 19 (Bachelorvejledning)
Tlf: 93 52 23 20 (Kandidatvejledning)

Find os på et kort

For studerende på idræt

Dalgas Avenue 4
8000 Aarhus C
Tlf: 87 16 83 72 

Find vores åbningstider i kalenderen på siden.

Åbningstider

Vores telefontider varierer fra uge til uge. Du kan se i kalenderen her, hvornår du kan ringe til bachelor- og kandidatvejledningen.