Søg stipendier og rejselegater til jordbrugs- og vildtbiologiforskning

Fonden Frands Christian Frantsens Legat uddeler i april stipendier og rejselegater på mellem 15.000 og 30.000 kr. til dygtige studerende inden for jordbrugs- og vildtbiologiforskning på Nat og Tech. Søg senest 26. marts.

25.02.2021 | Christian Haaber Rasch

Søg stipendier og rejselegater senest d. 26. marts. Foto: Christian Haaber Rasch, Nat-Tech Uddannelse

Stipendier og rejselegater fra Fonden Frands Christian Frantsens Legat kan søges til studier med relevans for dansk jordbrug, fødevarer og vildtbiologi (fugle og pattedyr).

Læs mere om krav, ansøgning og svar (PDF)

Hent ansøgningsskema (Word)

Ansøgningsfristen er fredag d. 26. marts 2021 kl. 12, og svar på ansøgninger kan forventes primo maj 2021.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Ida Marie Gerdes på tlf. 3036 0665 eller img@au.dk.

Agrobiologi, Bio- og kemiteknologi, Biologi, Geoscience, Molbio