Du er her: AU  Studerende  Studieportaler Studieportaler Molbio Undervisning Molekylærbiologisk projekt eller eksperimentelt speciale

Molekylærbiologisk projekt eller eksperimentelt speciale

Inden du starter på specialet, kan du maksimalt have 30 ECTS eksperimentelt arbejde. Det vil sige, at du kan lave et Molekylærbiologisk projekt på 10 eller 15 ECTS.

Molekylærbiologisk Projekt er et af de molekylærbiologiske kurser, du kan have på 1. år af kandidatuddannelsen.

Start på molekylærbiologisk projekt

Ved start på arbejde i forskningslaboratorierne på Institut for Molekylærbiologi og Genetik (MBG) i forbindelse med molekylærbiologisk projekt foretages registrering på Institutsekretariatet, Biokæden, bygning 1130, lokale 310 (Sofie L.A. Gravesen).

• Registreringsskema udfyldes og afleveres til Sofie L.A. Gravesen.
  • Før du kan få adgangskort og nøgle til instituttet, skal du have en introduktion til sikkerhed i laboratoriet ved Institut for Molekylærbiologi og Genetik.
    Hent sikkerhedsfolderen i Biokæden, bygning 1130, lokale 311 eller i Forskerparken, bygning 2, 1. etage (kopirummet) og læs her, hvad du skal gøre.

Læs mere om specialestudiet.

Aflevering af projektopgave

Molekylærbiologisk projekt afleveres på institutkontoret for Molekylærbiologi og Genetik hos Sofie L.A. Gravesen (eller Line L. Dvinge), Biokæden, Bygning 1130, lokale 310.

Der skal afleveres 1 eksemplar til vejleder, 1 eksemplar til evt. projektvejleder, 1 eksemplar til censor samt 1 eksemplar til instituttet. Hvis du har to vejledere, skal de begge have et eksemplar.