Matchmaking/find-et-projekt fredag d. 20. september

Kom til Student & Research Group Matchmaking Event 2019/find-et-projekt for studerende fra Fysik, Kemi, Nanoscience og Geoscience fredag d. 20. september kl. 13:30-17:00.

13.09.2019 | Christian Haaber Rasch

Arrangementet retter sig primært mod 2., 3., og 4. års-studerende, men alle er velkomne. Grafik: Student & Research Group Matchmaking Event 2019/find-et-projekt

Til Student & Research Group Matchmaking Event 2019/find-et-projekt vil der være mange forskellige forskningsgrupper repræsenteret med posters, og du har rig mulighed for at stille spørgsmål.

Du kan få indsigt i, hvad de forskellige grupper laver, og du kan eventuelt finde en vejleder til dit bachelor- eller kandidatprojekt.

Det foregår i henholdsvis Fysisk Kantine, Aud VI på Kemi, iNano foyer og Geoscience foyer fredag d. 20. september kl. 13:30-17:00.

Her kan du se folderen med oversigt over de deltagende forskere og deres forskningsområder.

Der vil være kaffe/the og kage til alle!

Nanoscience, Fysik, Geoscience, Kemi