SU-kontoret på AU

SU-kontoret på Aarhus Universitet vejleder og behandler ansøgninger om SU, Ungdomskort og kilometerpenge samt udlandsstipendium for alle studerende og kommende studerende på Aarhus Universitet   

AKTUELLE MEDDELELSER

Er du ny studerende ved Aarhus Universitet, kan du søge om SU for september fra d. 1. august

SU som udeboende?

Har du søgt om SU mens du var hjemmeboende, men meldt flytning på borger.dk, bliver det automatisk registreret i SU-systemet. Du vil modtage en ny støttemeddelelse i din e-Boks indenfor 14 dage fra flyttedatoen og derefter vil den resterende SU blive udbetalt. 
Bemærk dog, at det er den adresse, du er registreret på d. 1. i måneden, der er afgørende for, hvilken SU sats du kan modtage.

Digital ansøgning om ligestilling med danske statsborgere

Som udenlandske statsborger skal du nu søge om ligestilling med danske statsborgere via en ny digital løsning. Du får adgang til ansøgningen om ligestilling ved at klikke på et link i den kvitteringsside, du får, når du har søgt SU i minSU. Hvis du allerede har søgt om SU, kan ansøgningen om ligestilling også findes under Søg SU > Application for equal status (foreign citizens).

SU til turbokurser på Navitas/Ingeniørhøjskolen 

Er du optaget på et turbokursus på Navitas/Ingeniørhøjskolen, vil udbetalingen af din SU ske cirka 14 dage efter studiestart. Det skyldes, at studiesystemet STADS og SU-systemet desværre ikke kan sammenkøres, og ansøgninger om SU derfor skal behandles manuelt. Vi beklager de gener, som dette kan medføre.

  Kontaktinformation

  Bemærk: Kontoret er åbent, dog ikke for fysisk fremmøde – se aktuelle meddelelser

  Har du spørgsmål til dine personlige SU forhold, skal du kontakte SU kontoret på AU:

  • su@au.dk – Kontakt ALTID SU-kontoret fra din AU-studiemail. Du finder mailen på post.au.dk.
  • 8715 0730
  • SU-kontoret har åbent:
   • Mandag 9 - 12 (personlig vejledning online)
   • Tirsdag, torsdag og fredag 9-12 (personlig vejledning online og telefonisk henvendelse)
   • Onsdag lukket
  • Book personlig vejledning online

  FULDMAGT
  Har du brug for at andre tager sig af dine SU-forhold, skal du sende en fuldmagt til SU-kontoret. Klik her for fuldmagt (pdf).