Få styr på dine kompetencer som (snart) nyuddannet

Webinaret henvender sig til dig, der snart er færdiguddannet eller lige er blevet det, og som skal til at lande dit første job efter studiet.

13.01.2021 | Aarhus BSS Career

Dato tor 11 feb
Tid 15:00 16:00
Sted Online via zoom

Hvad handler arrangementet om?

Et vigtigt skridt på vejen mod første job er at være skarp på, hvilke kompetencer du kan bidrage med, og hvordan du kommunikerer din værdi til en arbejdsgiver. Og så skal du have øje for, hvad der efterspørges på arbejdsmarkedet fra dig som nyuddannet.

På webinaret får du:

• værktøjer til at identificere dine kompetencer og særlige styrker
  • idéer til, hvordan du kan kommunikerer din værdi til en kommende arbejdsgiver
  • viden om, hvilke kompetencer der efterspørges på arbejdsmarkedet
  • et fundament, så du står stærkere og mere afklaret i din fremadrettede jobsøgning.

Vigtig info

Webinaret kræver, at du deltager i de individuelle øvelser, der indgår. Deltag derfor via pc med adgang til word el.lign. eller hav notesblok og skriveredskaber klar.

NB! Webinaret optages ikke.

Arrangementet er for studerende og alumner fra Aarhus BSS

Du kan tilmelde dig arrangementer herunder. Der er deadline for tilmelding torsdag den 11. februar kl. 12.

Tilmeld dig her som studerende

Tilmeld dig her som alumne

Dato: Torsdag den 11. februar 2020

Tidspunkt: 15.00-16.00