KarriereKickstarter

Er du på 2., 3. eller 4. semester på din kandidatuddannelse, og vil du allerede nu gerne forberede dig på, hvad der skal ske på den anden side af uddannelsesmurene? Så deltag i 'KarriereKickstarter', som Aarhus Universitet tilbyder i samarbejde med Jobcenter Aarhus.

18.08.2021 | Camilla Ransborg Kirkegaard

Dato man 27 sep søn 05 dec
Tid 09:00    09:00
Sted Online

KarriereKickstarter er et digitalt karrieresparringsforløb, der giver dig de grundlæggende værktøjer til de første skridt ind på din karrierevej. Forløbet er skræddersyet, så det ikke forstyrrer din almindelige undervisningsuge, afsluttende opgave eller specialeskrivning, dit praktikforløb eller udlandsophold.

Du har mulighed for at tilmelde dig enten:

Ved deltagelse på online-kurserne vælger du selv de tidspunkter, der passer dig, og samlet vil du bruge godt 5-10 timer hen over de 10 uger.

Alt efter hvilket forløb du vælger, vil du bl.a. komme omkring:

• Opbygning af ansøgning og CV
  • De nyeste rekrutteringstendenser
  • Etablering af kontakt til virksomheder og institutioner
  • Afklaring på kompetencer og kvalifikationer
  • Karriereplanlægning
  • Afklaring af drømme og karrieremuligheder
  • Hvordan du bringer dig selv i spil til relevante jobs.

Onlinekurserne suppleres med webinarer, events og workshops.

Start:
Begge forløb starter 27. september og slutter 5. december 2021.

Tilmelding:
Der lukkes for tilmelding 19. september 2021 kl. 23:59.

Målgruppe:
Tilbuddet er for studerende, som er i gang med 2., 3. eller 4. semester af kandidatuddannelsen på Aarhus Universitet fra enten Arts, Natural Sciences, Technical Sciences, Health eller Aarhus BSS.

Når du registrerer dig, skal du vælge uddannelsesretning, fakultet og semester.

Det gratis for dig at deltage. Men husk at du kun kan tilknytte dig ét af de to forløb, og at du skal være indskrevet som studerende på Aarhus Universitet for at kunne deltage. Dimitterer du før 27. september 2021, kan du ikke tilmelde dig

Du tilmelder dig ét af de to forløb her:

Afmelding: For afmelding skriver du til projektansvarlig Søren Rosenberg Pedersen på sorp@aarhus.dk

Læs mere om Karrierekickstarter.

Aarhus BSS