Studerende

Kom godt fra start i dit studieliv

Læser du på første semester? Har du lyst til at lære mere om dig selv og om livet som studerende? Har du mod på at blive udfordret og coachet af en ældre studerende med viden og erfaring? Så er et mentorforløb noget for dig!

Igennem et mentorforløb får du mulighed for at arbejde målrettet med dit studie og du får dermed et godt afsæt for at udvikle dine studiekompetencer, opbygge netværk og få en bedre forståelse for de krav der stilles til dig igennem studiet.

Dit udbytte af et mentorforløb kan fx være:

  • Vejledning om prioritering af din arbejdsindsats på studiet i forhold til fritidsinteresser, venner ol.
  • Få del i en ældres studerendes erfaring og viden om f.eks. eksamenslæsning
  • Gode råd og idéer til at blive integreret og føle dig hjemme på dit studie
  • Sparring om personlige problemer
  • Mulighed for gode råd, hvis din læsegruppe ikke fungerer

Rammerne

En mentor er en ældre studerende, som læser det samme som dig, men på 3. eller 5. semester af bacheloruddannelsen eller på kandidatuddannelsen. De har alle sammen gennemgået en målrettet uddannelse, så de er godt rustede til at sparre med dig.

Er du så heldig at få tildelt en mentor, starter processen i midten af februar.  Du og din mentor mødes ca. 5 gange fra februar til maj, og I fastlægger selv indholdet af jeres møder. Forud for jeres første møde, deltager I begge i et informationsmøde, hvor I får flere oplysninger om forløbet og rammerne.

Er du interesseret

Hvis du er interesseret i at få en mentor, skal du udfylde nedenstående ansøgningskema. Der er begrænset antal pladser og de fordeles efter ’først til mølle’ princippet.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte studievejlederne på din uddannelse. Du finder deres kontaktinformationer her: Studievejledning på Aarhus BSS

Vi glæder os til at høre fra jer!

 

Med venlig hilsen

Studievejledningen ved Aarhus BSS 

Oops, an error occurred! Code: 20211127173408059df7d4