Maria Søgaard-Nielsen får Dronning Margrethe IIs rejselegat

Maria Søgaard-Nielsen fra statskundskab er én af fire AU-studerende, som får Dronning Margrethe IIs rejselegat. Legatet skal hun bruge til et studieophold ved Deakin University i Australien, hvor hun skal studere international politik og samfundsvidenskabelige metoder.

10.09.2020 | Ingrid Marie Fossum

Maria Søgaard-Nielsen har fået Dronning Margrethe IIs rejselegat på 25.000 kroner. Foto: AU Foto

Kandidatstuderende i statskundskab Maria Søgaard-Nielsen ligger helt i toppen af instituttets mange dygtige studerende, og hun er meget målrettet, dedikeret og engageretNu er hun udvalgt til at modtage Dronning Margrethe IIs rejselegat til AU-studerende. Legatet er på 25.000 kroner.

Maria Søgaard-Nielsen har specielt interesseret sig for samfundsvidenskabelige metoder inden for international politik og offentlig ledelse. Hun har sjældent høje karakterer inden for dette felt. Hendes bacheloropgave blev skrevet inden for offentlig ledelse.

Maria Søgaard-Nielsen har kombineret sine stærke faglige kompetencer og interesser med relevant studiearbejde for Innovationsfonden og Epinion, og hun har været engageret i en række forskellige fagligt relevante aktiviteter arrangeret af Boston Consulting Group, McKinsey & Company og Bain & Company.

Maria Søgaard-Nielsen skal i foråret 2021 studere international politik og samfundsvidenskabelige metoder ved et af Australiens bedste universiteter, Deakin University i Melbourne. Hun er især interesseret i at studere Human Rights in World Politics og vil supplere med metodekurser.

Opslag