Task force skal sikre samarbejdet og finde løsninger

Studerende skal sammen med en gruppe af tværfaglige repræsentanter fra ledelsen, administrationen og fagmiljøer sikre, at opgaver på BSS løses og ikke strander uforløst. Gruppen mødes hver tredje uge og har store som små opgaver på dagsordenen.

28.10.2012 | Andreas G. Jensby

En tværfaglig gruppe skal sikre et optimalt samarbejde på BSS. Foto: Colourbox

En tværfaglig task force for BSS er blevet nedsat for at skabe overblik over de problematikker, som studiestarten i år har været præget af. Gruppen har fokus på at prioritere konkrete indsatsområder, som er identificeret i fællesskab, planlægge implementeringen af løsningerne og følge systematisk op på projekterne. Det giver også studerende mulighed for fra et brugerperspektiv at påpege, hvilke ting der ikke fungerer optimalt efter studiestarten.

Eksempler på projekter er implementeringen af det nye, fælles Learning Management System ”Blackboard”, men også mere lavpraktiske forhold som skiltningen på BSS’ bygninger og placering af fredagsbarer behandles.

- Vi har erkendt behovet for at samle en gruppe nøglepersoner fra de studerende, dekanat, administration, og institutter, som i fællesskab sikrer, at vi får samlet op på og løst de nuværende problemstillinger, så vi bliver bedre rustet til de næste semestre, forklarer chefrådgiver i dekanatet Per Henriksen.

Task forcen mødes hver tredje uge for at holde processen i gang og sikre intern koordinering.

Deltagere i task forcen
Gruppen består på nuværende tidspunkt af nedenstående medlemmer og udvides med en studerende fra det nuværende områdestudienævn.

- Per Henriksen, chefrådgiver, Dekanatet
- Peder Østergaard, prodekan for uddannelse, Dekanatet