Opslag

31.01.2020 | Opslag

Studielivsambassadører på opdagelse i universitetsbyen

Iført selvlysende veste, spændte sikkerhedshjelme og fuldt opladte mobiler stod AU’s studielivsambassadører klar til en såkaldt Instawalk i Universitetsbyen en kold eftermiddag i januar. Kursen var sat mod grunden ved det gamle Kommunehospital, som lige nu er i fuld gang med at blive omdannet til AU’s nye campus.

30.01.2020 | Opslag

FinTech Scholarship

The Spar Nord Fonden invites students for a Fellowship to study Financial Technology and Entrepreneurship at University of California, Berkeley.

17.01.2020 | Opslag

Har du input til AU’s kommende klimastrategi?

Er du optaget af, hvordan Aarhus Universitet kan reducere sin CO2-udledning? Så mød op og kom med dine input den 29. januar, hvor AU’s bæredygtighedsnetværk er samlet for at drøfte universitetets klimastrategi.

09.12.2019 | Opslag

Lotte og Rune kåret til de bedste

Ved Juledagen 2019 blev det afsløret, hvem medarbejdere og studerende havde stemt frem som årets forsker og årets underviser på instituttet. Vinderne blev Lotte Bøgh Andersen og Rune Stubager.

05.12.2019 | Opslag

Bliv studerende på Europakollegiet

Bliver du kandidat til sommer?

05.12.2019 | Opslag

AU offentliggør sit første klimaregnskab

Vær med når AU offentliggør sit første klimaregnskab på årets sidste møde i universitetets bæredygtighedsnetværk onsdag den 18. december. På mødet vil universitetsdirektør Arnold Boon også give en opdatering på arbejdet med AU’s bæredygtighedsstrategi, og AU’s nye have, AU Garden, vil blive præsenteret. Alle er velkomne!

28.11.2019 | Opslag

AU søger studielivsambassadører til Yourniversity i 2020

AU søger studielivsambassadører til Yourniversity i 2020 Brænder du for studielivet? Er du vild med at være kreativ på Instagram? Har du mod på at dele snapshots fra din dagligdag med potentielle og nuværende studerende? Så er det dig, vi søger!

28.10.2019 | Opslag

Konference om væredygtighed: En menneskelig vinkel på FN’s verdensmål

De fleste har hørt om bæredygtighed. Men hvad med væredygtighed? Væredygtighedskonferencen d. 19. februar vil gøre dig klogere på dette begreb og give dig en mere filosofisk og psykologisk vinkel på de globale udfordringer, vi står over for. 100 AU-studerende har mulighed for deltage gratis på konferencen.

29.08.2019 | Opslag

Dronning Margrethe II's rejselegat går til Jannik Fenger

Jannik Fenger er kandidatstuderende ved Institut for Statskundskab, Aarhus BSS, og modtager dette års rejselegat. Legatet uddeles hvert år til én kandidatstuderende på hvert af universitetets fakulteter.

21.08.2019 | Opslag

Crown Prince Frederik Fund legater

Crown Prince Frederik Fund legater til studier ved Harvard Kennedy School i det akademiske år 2020-2021.

Viser resultater 1 til 10 ud af 101

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste