SU-kontoret

SU-kontoret på Aarhus Universitet vejleder og behandler ansøgninger om SU, Ungdomskort og kilometerpenge samt udlandsstipendium for alle studerende og kommende studerende på Aarhus Universitet   

AKTUELLE MEDDELELSER

BEMÆRK - kontoret holder lukket

Kontoret holder lukket for telefoniske og personlige henvendelser som følge af myndighedernes anbefalinger i forbindelse med Corona-virus. Du kan finde svar på mange SU-spørgsmål på su.dk, på minSU eller her på siden. SU-kontoret kan dog kontaktes ved at sende en mail fra din AU-studiemail til su@au.dk men pga. begrænset kapacitet og begrænset adgang til systemerne må du forvente en længere svartid.

Har du fået brev om partshøring og studieinaktivitet?
SU-kontoret skal tjekke, om du har bestået nok ECTS i forhold til, hvor mange SU-klip du har modtaget. Du kan læse mere om studieaktivitet samt forsinkelse, og hvad du evt. kan gøre for at få din SU igen her.

SU til turbokurser på Navitas/Ingeniørhøjskolen 
Er du optaget på et turbokursus på Navitas/Ingeniørhøjskolen, vil udbetalingen af din SU ske cirka 14 dage efter studiestart. Det skyldes, at studiesystemet STADS og SU-systemet desværre ikke kan sammenkøres, og ansøgninger om SU derfor skal behandles manuelt. Vi beklager de gener, som dette kan medføre.

  KONTAKTINFORMATION

  Bemærk:

  Har du spørgsmål til dine personlige SU-forhold, skal du kontakte SU-kontoret på AU:  

  Ved personlig henvendelse kan du træffe en SU-medarbejder i Vejledningscenter AU (se på kort). Husk at medbringe studiekort eller anden billedlegitimation.

  FULDMAGT
  Har du brug for at andre tager sig af dine SU-forhold, skal du sende en fuldmagt til SU-kontoret. Klik her for fuldmagt (pdf).