Studiestart - Politik & økonomi

Studiestart 2020

Velkommen til din nye uddannelse på Aarhus BSS, Aarhus Universitet

OBS: Covid-19-situation

 

Pga. nye anbefalinger til forebyggelse af covid-19, har Aarhus Universitet vurderet, at studiestartsaktiviteterne for nye studerende frem til og med den 23. august aflyses eller udsættes.

Det betyder, at vi i øjeblikket arbejder på højtryk for at afsøge mulighederne for gennemførelsen af studiestartsaktiviteter for din uddannelse på et senere tidspunkt. Vi opfordrer til, at du løbende holder dig orienteret på disse sider og på din studiemail.

Hold dig desuden også opdateret på de gældende coronarelaterede retningslinjer og forholdsregler på Aarhus BSS på FAQ’en for Aarhus BSS-studerende!

Bachelor studiestart i uge 35

Din studiestart på Politik og økonomi begynder med en introduktion, også kaldet rusugen, som løber af stablen mandag 24.- 27. august. Undervisningen starter også så småt i rusugen, hvor du både skal have en holdtime og forelæsninger.

Men husk, at du skal møde op den 24. august kl. 9.00 i Auditorium M3 i bygning 2628, Fuglesangs Alle 4, 8210 Aarhus.

Kontakt

  • Har du spørgsmål om rusugen, kan du kontakte russekretærerne: poerus@au.dk
  • Har du spørgsmål om dit studium, kan du kontakte studievejledningen

Studiestartsfilm

Her kan du se tyve små film, som handler om alt fra læsegrupper, AU tips, feltture, overspring, studiejob til hard work. Alle filmene er lavet af vores egne studerende her på Aarhus Universitet.

Dekanen byder velkommen