Studiestart bachelor

Studiestart bachelor 2020

Velkommen til din nye uddannelse på Aarhus Universitet, Aarhus BSS

Aarhus Universitet, Aarhus BSS byder velkommen til alle nye studerende. For at det skal være nemt for dig at starte på Aarhus Universitet, vil vi her samle en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Du skal først og fremmest huske at bekræfte din studieplads - naturligvis først efter du har modtaget dit optagelsesbrev (kun for bachelorstuderende). Derudover finder du information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting. Men du finder naturligvis også information om det sjoveste ved studiestart – Rusuge 2020.

Studiestart

Undervisningen begynder i uge 35, men din studiestart begynder allerede i rusugen søndag den 16. - 22. august 2020.

Din rusuge vil bestå af en blanding af sociale og faglige arrangementer. Tutorerne på dit fag har planlagt rusugen, og de har beskrevet det vigtigste om din studiestart i din ruspjece. Du finder ruspjecen nederst på denne side.

Det er ikke obligatorisk at deltage i rusugen, men vi opfordrer alle til at deltage, da du udover de sociale aktiviteter modtager en masse faglig og studierelevant information i løbet af ugen.

I midten af august får en du mail fra rusfolkene, der fortæller mere om studiestart og rusugen.

Find vej første dag

Vi glæder os til at se dig søndag den 16. august kl. 9.00 i Auditorium A1, bygning 1333, lokale 101. Adressen er: Institut for Statskundskab, Universitetsparken, Bartholins Allé, 8000 Aarhus C.

Du kan finde bygningens placering og printe et kort fra AUs bygningskort

Du kan også finde vej ved hjælp af AUs app. Søg efter: AU Find

Hold dig orienteret

Studieportalen for Politik & økonomi er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, fag, studieordninger og eksamensformer. Vi anbefaler, at du tjekker siden mindst en gang om ugen.

Når du starter på Aarhus Universitet kan du hjælpe dig selv godt i gang ved at gennemgå listen af  "need-to-do" og "need-to-know," som du finder her: Tjekliste til nye studerende. Her kan du bl.a. finde information om boglister, timeplaner, it og meget andet.

Personlige timeplaner

Alle studerende (nye og tilvalgsstuderende) kan medio august finde deres personlige timeplaner på studieportalen under menu punktet 'Undervisning og eksamen' - 'Timeplaner.

Kontakt

Ruspjece for Politik & økonomi