Studiestart bachelor

Studiestart bachelor 2020

Velkommen til din nye uddannelse på Aarhus BSS, Aarhus Universitet

OBS: Covid-19-situation

 

Pga. nye anbefalinger til forebyggelse af covid-19, har Aarhus Universitet vurderet, at studiestartsaktiviteterne for nye studerende frem til og med den 23. august aflyses eller udsættes.

Det betyder, at vi i øjeblikket arbejder på højtryk for at afsøge mulighederne for gennemførelsen af studiestartsaktiviteter for din uddannelse på et senere tidspunkt. Vi opfordrer til, at du løbende holder dig orienteret på disse sider og på din studiemail.

Hold dig desuden også opdateret på de gældende coronarelaterede retningslinjer og forholdsregler på Aarhus BSS på FAQ’en for Aarhus BSS-studerende!

Aarhus BSS, Aarhus Universitet byder velkommen til alle nye studerende. For at det skal være nemt for dig at starte på Aarhus Universitet, vil vi her samle en del af de mange praktiske informationer, du har brug for. Du skal først og fremmest huske at bekræfte din studieplads - naturligvis først efter du har modtaget dit optagelsesbrev (kun for bachelorstuderende). Derudover finder du information om studiekort, selvbetjeningen, kontaktinformationer og andre nyttige ting. Men du finder naturligvis også information om det sjoveste ved studiestart – Rusuge 2020.

Studiestart i uge 35

Din studiestart på Politik og økonomi begynder i rusugen mandag den 24. august - 27. august 2020. Din rusuge vil bestå af en blanding af sociale og faglige arrangementer. Tutorerne på dit fag har planlagt rusugen, og de har beskrevet det vigtigste om din studiestart i din ruspjece. Du finder ruspjecen nederst på denne side.

Det er ikke obligatorisk at deltage i rusugen, men vi opfordrer alle til at deltage, da du, ud over de sociale aktiviteter, modtager en masse faglig og studierelevant information i løbet af ugen.

Du har i uge 34 modtaget en mail fra studielederen, der fortæller mere om programmet for studiestarten og rusugen.

Find vej første dag

Vi glæder os til at se dig mandag den 24. august kl. 9.00 i Auditorium M3, bygning 2628. Adressen er: Fuglesangs Allé 4, 8210 Aarhus V.

Du kan finde bygningens placering og printe et kort fra AUs bygningskort.

Du kan også finde vej ved hjælp af AUs app. Søg efter: AU Find

Har du spørgsmål om rusugen, kan du kontakte russekretærerne: poerus@au.dk

Hold dig orienteret

Studieportalen for Politik & økonomi er din indgang til information om blandt andet studieliv, studievejledning, fag, studieordninger og eksamensformer. Vi anbefaler, at du tjekker siden mindst en gang om ugen.

Når du starter på Aarhus Universitet kan du hjælpe dig selv godt i gang ved at gennemgå listen af  "need-to-do" og "need-to-know," som du finder her: Tjekliste til nye studerende. Her kan du bl.a. finde information om boglister, timeplaner, it og meget andet.

Personlige timeplaner

Alle studerende (nye og tilvalgsstuderende) kan medio august finde deres personlige timeplaner på studieportalen under menu punktet 'Undervisning og eksamen' - 'Timeplaner.

Online studiestartsforløb Study@AU

Du kan allerede inden du starter på studiet påbegynde AU’s online introduktion til studiestarten. Forløbet hedder Study@AU og består af 4 moduler, som hvert tager ca. 30 minutter at gennemføre. Gennem forløbet vil du få indblik i, hvad universitetet er, din uddannelse, relevante IT-platforme og de fællesskaber, du kan blive en del af på Aarhus Universitet.

Du finder link til Study@AU i dit velkomstbrev.