Studienyheder

11.02.2020 | Studerende

Skriftlige eksaminer på Fuglesangs Allé

Fra 15. februar 2020 er der færre fysiske lokaleoversigter til skriftlige eksamener på Fuglesangs Allé

23.01.2020 | Studerende

INFORMATIONSSIKKERHED: UNDLAD AT BRUGE BROWSEREN INTERNET EXPLORER

Microsoft advarer nu brugere mod en kritisk sårbarhed i browseren Internet Explorer. AU’s informationsikkkerhedssafdeling følger anbefalingen og fraråder alle medarbejdere og studerende at bruge Internet Explorer, indtil der er rettet op på fejlen.

08.01.2020 | Studerende

Afklaring på afbrudte eksamener

Studerende, hvis eksamener i Familie- og arveret og Obligationsretlige valgfag blev afbrudt af branden på Fuglesangs Allé d. 2. januar, får nu kompensation for de forhold, som eksamenerne blev afviklet under, fortæller prodekan Per Andersen.

06.01.2020 | Studerende

Status på torsdagens brand på Fuglesangs Allé

En mindre brand på Fuglesangs Allé torsdag d. 2. januar betød, at flere studerende fik afbrudt deres eksaminer, mens en enkelt eksamen måtte udsættes. Alle eksaminer er nu afholdt, og elforsyningen genetableret.

03.01.2020 | Studerende

Aflyste eksamener gennemføres lørdag 4. januar

Efter en mindre brand torsdag på Fuglesangs Allé får 849 HA-studerende fra Aarhus BSS nu mulighed for at gennemføre deres skriftlige eksamen den 4. januar.

02.01.2020 | Studerende

Studerendes eksamener blev forstyrret af mindre brand

En brand i en transformator medførte torsdag 2. januar, at flere eksamener blev afbrudt på Aarhus BSS.

20.12.2019 | Studerende

Stedprøver i Aarhus - find dit lokale i WISEflow

Fra januar 2020 kan du se dit eksamenslokale til de skriftlige eksamener i WISEflow.

02.12.2019 | Studerende

Dispensation i forbindelse med eksamen

Har du brug for en dispensation I forbindelse med eksamen ? Husk at søge om dispensation så hurtigt som muligt !

29.11.2019 | Studerende

Karriere med særlige udfordringer

Er du studerende og lever med en psykisk sårbarhed, neurologisk lidelse eller et fysisk handicap? Tænker du på hvordan tiden efter universitetslivet mon kan og vil forme sig for dig? Er du nysgerrig på vejen ud på arbejdsmarkedet og vil du gerne høre

11.11.2019 | Studerende

Stem til universitetsvalget i dag

Brug din stemmeret og få indflydelse på hvilke kandidater, der skal sidde i dit lokale studienævn, akademiske råd, ph.d.-udvalg og i universitetets bestyrelse. Du kan stemme nu og frem til torsdag den 14. november kl. 16.00.

Viser resultater 1 til 10 ud af 346

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste