Hovedområder Aarhus BSS Hovedområder Aarhus BSS

Big 4 Symposium

Læser du HA på din bachelor, og skal du vælge en kandidat senest den 1. marts 2022? Til dette event kan du møde de fire største danske revisionshuse og finde ud af, om du vil målrette din kandidatuddannelse specifikt til revisionsbranchen.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

tirsdag 8. februar 2022,  kl. 16:00 - 21:00

Sted

Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C

Arrangør

KPMG, EY, PwC og Deloitte

Den 8. februar fra klokken 16:00-21:00 kan du møde de fire største danske revisionshuse KPMG, EY, PwC og Deloitte, når de for tredje gang går sammen om at arrangere et event, der har til hensigt at vække HA-studerendes interesse for revision. Til arrangementet vil du få indblik i, hvordan det er at arbejde med revision, idet du får mulighed for at arbejde med en realistisk case fra branchen og få svar på dine spørgsmål af de fremmødte fra de fire virksomheder. Der vil blandt andet blive sat fokus på kandidatenlinjen cand.merc.aud. på Aarhus BSS, som de fire revisionshuse løbende rekrutterer dimittender fra til deres virksomheder.

Du kan se frem til en fagligt spændende eftermiddag og en uformel aften, hvor der bliver serveret tapas, og hvor du får rig mulighed for at netværke med de fremmødte fra revisionsbranchen.

Sådan deltager du

Big 4 Symposium er udelukkende tiltænkt til HA-studerende på Aarhus BSS, som til foråret 2022 læser på 6. semester af bacheloren, og som skal vælge kandidatretning senest den 1. marts 2022.

Eventet finder sted på Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Aarhus C mellem klokken 16:00 og 21:00.

Aarangementet bliver afholdt på dansk.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Tilmeld dig Big 4 Symposium.