KarriereKickstarter

Er du kandidatstuderende og begyndt at tænke på, hvad du vil arbejde med efter psykologistudiet, og hvordan du når derhen? Tilmeld dig KarriereKickstarter i foråret og bliv klædt godt på til at søge job som færdiguddannet.

Oplysninger om arrangementet

mandag 4. marts 2024, kl. 08:00 - søndag 12. maj 2024, kl. 20:00

Arrangør

Aarhus Universitet, DMJX, Konsulenthuset Ballisager, Martabolette Jensens Inst. og Jobcenter Aarhus.

Gratis DKK

TILMELDING ÅBNER DEN 2. FEBRUAR.

Med en kandidatgrad i Psykologi kan du både skrive ”Interventionsmetode” og ”Forskningsmetode” på dit CV.

Til gengæld er det sjældent de formelle kvalifikationer i jobansøgningen, der gør dig til den bedste kandidat til jobbet.

Så hvordan vil du sørge for at vise din kommende arbejdsgiver, at DU er lige den, de leder efter til deres psykologiske praksis eller virksomhed?

Dét er der råd for. KarriereKickstarters næste forløb med gratis digital karrieresparring starter nemlig snart: den 4. marts og afsluttes den 12. maj. Tilmeldingen åbner den 2. februar.

Forløbet er skræddersyet til kandidatstuderende lige fra 1.-4. semester, så du kan deltage, imens du samtidig følger undervisning, skriver speciale, er i psykologpraktik, på udlandsophold eller arbejder.

Udbyttet af det 10-ugers forløb er stort, men kræver minimalt: 5-10 timer fordelt over 10 uger.

Du får:

• Afklaring om drømmejob og karrieremuligheder
  • Afklaring på kompetencer og kvalifikationer
  • Råd om hvordan du bringer dig selv i spil til relevante jobs
  • Tips til karriereplanlægning
  • Guides til at målrette din ansøgning og dit CV

Du vælger mellem to forløb hos enten:

1. Sandbox v. @Martabolette Jensens Inst.

Eller

1. Konsulenthuset Ballisager

Begge forløb bliver anbefalet af tidligere psykologistuderende, der nu er er kommet i job.