Motivér din ansøgning – så du kommer til samtale

Vil du lære, hvordan du motiverer din ansøgning, så du kommer i betragtning hos en potentielt, kommende arbejdsgiver? På tværs af niveau og erfaring vil dette event styrke dig som ansøger i den motiverede jobansøgning.

30.06.2021 | Aarhus BSS Career

Dato tir 12 okt
Tid 15:00 16:30
Sted Online via Zoom

Hvilke personlige og professionelle kvaliteter er særligt relevante at fremhæve over for en potentiel, kommende arbejdsgiver? Ved at tilegne sig særlige greb og redskaber, kan alle lære at motivere sin jobansøgning. I den motiverede ansøgning udvælger og fremhæver du dine erfaringer og kompetencer, så de fremstår målrettede fra arbejdsgiverens synspunkt. Med udgangspunkt i virkelige eksempler på motiverede ansøgninger, gør Studie- og Karrierekonsulent, Carina Fogsgaard Christiansen, os i fællesskab fortrolige med opskriften på den gode, motiverede jobansøgning.

På webinaret får du:

-     Skabeloner til at udvælge og målrette dine relevante kompetencer og erfaringer i en motiveret ansøgning
-     Redskaber som hjælper dig til at undgå de typiske begynderfejl i ansøgningen
-     Eksempler på virkelige, motiverede ansøgninger, som førte til jobsamtaler
-     Ekspertsvar på dine spørgsmål vedrørende CV og den motiverede ansøgning

Arrangementet er arrangeret af Aarhus BSS Karriere og CA Karrierepartner og A-kasse for højtuddannede i erhvervslivet.

Webinaret er gratis og åbent for alle studerende og alumner på Aarhus BSS.

Tilmeld dig eventet som studerende

Tlmeld dig eventet som alumne

Aarhus BSS