Oplæg for 1. semesterstuderende: Få styr på reglerne og styrk din motivation.

Oplægget vil give overblik over vigtige regler, fortælle om studiemotivation og hjælpe til et overblik over hvor man kan finde information og opsøge sparring. Oplægget finder sted fredag d. 23. september kl. 10.15-11.00 i ét af tvillingeauditorierne (bygning 1324, lokale 025)

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Fredag 23. september 2022,  kl. 10:15 - 11:00

Sted

Bygning 1324 lokale 025

Oplæg for 1. semesterstuderende: Få styr på reglerne og styrk din motivation. 

Studievejledningen for Psykologi vil gerne invitere studerende på 1. semester af bacheloruddannelsen til oplægget “Få styr på reglerne og styrk din motivation”, fredag d. 23. september kl. 10.15-11.00 i ét af tvillingeauditorierne (bygning 1324, lokale 025). 

Til arrangementet vil vi give jer et overblik over de regler, som I bør kende til på studiet. Derudover vil vi fortælle om studiemotivation på uddannelsen, og om hvordan man kan arbejde med at styrke sin motivation. Arrangementet kan hjælpe jer med at få et overblik over, hvor I kan finde information og opsøge sparring i forbindelse med jeres studieliv. Oplægget er altså en god introduktion til mange af de informationer, om er vigtige for jer at kende, når I starter på uddannelsen. Der kræves ingen tilmelding til arrangementet. 

Vi håber at se rigtig mange af jer! J

De bedste hilsner 

Studievejledningen for psykologi // Agnete, Caroline og Kathrine