SU-kontoret

SU-kontoret på Aarhus Universitet vejleder og behandler ansøgninger om SU, Ungdomskort og kilometerpenge samt udlandsstipendium for alle studerende og kommende studerende på Aarhus Universitet   

AKTUELLE MEDDELELSER

Ny mailblanket

Fra og med mandag den 16. november 2020 skal du kontakte SU-kontoret via vores nye mailblanket. Fra denne dato kan du således ikke længere sende en almindelig mail til SU-kontoret.

SU-kontoret vil besvare alle henvendelser til din AU-studiemail. Afgørelser vil du fortsat få sendt til din e-boks.

Overvejer du at få udbetalt dine feriemidler?

Udbetalingen af førtidige feriemidler påvirker ikke din SU

Digital ansøgning om ligestilling med danske statsborgere

Som udenlandske statsborger skal du nu søge om ligestilling med danske statsborgere via en ny digital løsning. Du får adgang til ansøgningen om ligestilling ved at klikke på et link i den kvitteringsside, du får, når du har søgt SU i minSU. Hvis du allerede har søgt om SU, kan ansøgningen om ligestilling også findes under Søg SU > Application for equal status (foreign citizens).

SU til turbokurser på Navitas/Ingeniørhøjskolen 

Er du optaget på et turbokursus på Navitas/Ingeniørhøjskolen, vil udbetalingen af din SU ske cirka 14 dage efter studiestart. Det skyldes, at studiesystemet STADS og SU-systemet desværre ikke kan sammenkøres, og ansøgninger om SU derfor skal behandles manuelt. Vi beklager de gener, som dette kan medføre.