Ny eksamensplan på vej – ændrede eksamensvilkår for udvalgte eksamener

Der ligger nu en opdateret eksamensplan klar på studieportalerne, gældende fra 18. maj 2020. Vær opmærksom på, at eksamensplanerne løbende opdateres, og der derfor tages forbehold for ændringer i planerne.

14.05.2020 | Camilla Ransborg Kirkegaard

Vi opfordrer til, at man som studerende løbende orienterer sig på studieportalerne i menuen under ”Eksamen” og ”Eksamensplaner”, hvor den opdaterede eksamensplan for uddannelserne på Aarhus BSS vil blive offentliggjort og justeret løbende.

Planerne vil for nogle uddannelser rumme ændringer i afviklingen af de mundtlige eksamener fra online eksamen til mundtlig eksamen med fysisk fremmøde.

Baggrund for den opdaterede eksamensplan
Årsagen til omlægningen er, at der den 7. maj blev indgået en politisk aftale om den næste fase af en kontrolleret genåbning af det danske samfund. Aftalen betyder blandt andet, at Aarhus Universitet med virkning fra den 18. maj kan udvide den delvise genåbning for at afvikle undervisning og eksamener, hvor der er krav om fysisk fremmøde. Studienævnene på Aarhus BSS har i denne uge på ny taget stilling til alle eksamener, hvilket danner baggrund for den opdaterede eksamensplan.

Vigtige links
Hvis du gerne vil orientere dig i, hvordan du er stillet som studerende under corona-situationen, kan du finde en FAQ med centrale spørgsmål og svar her. Du har også mulighed for at læse mere om digitale eksamener på Aarhus BSS på denne side.

Er du i tvivl om afviklingen af dine eksamener, eller har du spørgsmål til din situation, er du velkommen til at kontakte Aarhus BSS Student Services eller Studievejledningen på Aarhus BSS.

Studerende