Tilmelding til valgfag efterår 2019

Er du klar til at tilmelde dig fag til det kommende semester? Husk tilmelding fra 1. - 5. maj!

29.04.2019 | Nikoline Christensen

Kære studerende,

Det er tid til at vælge valgfag til efterårssemestret 2019. Du skal i den forbindelse være opmærksom på flere ting. Læs derfor grundigt nedenstående information inden du vælger fag.

Tilmelding til fag er bindende
Det betyder, at du ikke kan afmelde dig eller ændre i de fag, som du har tilmeldt dig efter tilmeldingsfristens udløb, med mindre du søger og får en dispensation fra studienævnet. Hvis der ligger obligatoriske fag på dit studie i forårssemestret og du følger det normerede studieforløb, vil du automatisk være tilmeldt disse fag, når der åbnes op for tilmelding. Det er dog stadig dit eget ansvar at tjekke op på, at du er tilmeldt korrekt.

Der er åbent for tilmelding i perioden d. 1.-5. maj 2019. Du tilmelder dig via STADS, som du tilgår inde på mitstudie.au.dk. Når du har tilmeldt dig, kan du følge dine tilmeldinger på mitstudie.au.dk, på den nye underside; ”Min studietidslinje”. Hvis der er tilmeldinger, du ikke kan finde, skal du i stedet tjekke STADS.

Tjek din AU-mail

Vi håndterer dine tilmeldinger løbende. Såfremt et fag bliver aflyst eller dine tilmeldinger af andre grunde ikke bliver godkendt, kontakter vi dig via din AU-mail. Det er derfor meget vigtigt, at du tjekker din AU-mail jævnligt i og efter tilmeldingsperioden.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til fagtilmelding kan du kontakte:

Marianne Petersen, mp@au.dk (kandidat) eller til Anne Svendsen, anne@au.dk (bachelor).

Med venlig hilsen
Aarhus BSS studieadministration

Studerende