Procedure for tilmelding til valgfag og seminarer

Tilmeldingsrunderne afsluttes d. 5. maj og d. 5. november. Det er ikke muligt at afmelde sig fag efter tilmeldingsperioden og fagene vil være bundet i dit studieprogram.

Når studerende er tilmeldt et fag, kan dette kun frameldes igen i forbindelse med:

Du kan afmelde dig fag, hvis du kan dokumentere en af ovenstående  begrundelser. Men afmelding er kun muligt, hvis fagtilmeldingen på AU og gæstefag/udveksling er placeret på samme semester. Du kan derfor ikke afmelde fag på AU, til fordel for fag eller andre studierelevante aktiviteter, som foregår på et senere semester eller f.eks. i sommerperioden mellem to semestre.

Særligt om tilmelding til augustfag

Det er muligt både at tilmelde og afmelde sig augustfag i de to tilmeldingsrunder (hhv. maj og november).