Udtalelse fra dekanen

Hvad kan du bruge en udtalelse fra Dekanen til?

En udtalelse fra dekanen er en generel bekræftelse på, at du er studerende på Health, Aarhus Universitet. Det er ikke en anbefaling. 

Du kan bestille en udtalelse i forbindelse med revalidering, selvarrangerede udlandsophold, IMCC Exchange ophold, legatansøgning eller andet.

Vi laver udtalelserne hurtigst muligt, men fra vi modtager din anmodning om en udtalelse fra dekanen, til du modtager den i din mailboks, går der op til 14 hverdage - i ferieperioder længere.

HUSK at skrive din rigtige post.au.dk mail - ellers modtager du ikke din udtalelse.

Din post.au.dk mail består af dit studienummer efterfulgt af @post.au.dk - eksempelvis 201412345@post.au.dk.

Ved at bruge denne formular accepterer du, at Aarhus Universitet opbevarer og behandler de personoplysninger, du giver os ifm. din forespørgsel på en udtalelse. Dine personoplysninger opbevares i ca. 1 måned og slettes derefter. Læs mere i vores privatlivspolitik.

Udtalelse_dekan_HE

Kontaktinformationer
Udtalelse
Send formular
Når du har trykket Send, bliver du stillet videre til en side, hvor du skal tjekke dine oplysninger. Er alle dine indtastede oplysninger korrekte, skal du trykke på "Næste".
Du vil modtage en bekræftelsesmail på den mail, du har opgivet i skemaet. Tjek derfor, at det er en KORREKT mailadresse, du har skrevet.
Herefter vil du blive stillet retur til din studieportal.