13:00-16:00 | Online
Virtual CompanyDATING
Virtual CompanyDATING er eventet for dig, som er på udkig efter din næste praktikplads, et studierelevant fritidsjob, casen til dit næste eksamensprojekt eller vil undersøge dine karrieremuligheder nærmere. 45 virksomheder deltager.

Karrierearrangementer

11:00-14:30 | Aarhus BSS, Fuglesangs Allé 4, S-bygningen (2610) - Øvre multisal
Mød Akademikernes A-kasse (Fuglesangs Allé)
Er du sikret et job, når du er færdig med studiet? Hvis ikke, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse, så du som ledig får dagpenge og hjælp til at finde et job. Kig forbi og hør, hvorfor Akademikernes A-kasse er et godt valg for dig.
13:00-16:00 | Online
Virtual CompanyDATING
tir 29 sep
15:15-16:30 | Online via Zoom
Webinar: Show your skills and get the job – how to write an effective CV & coverletter
Dette er eventet for dig, hvis du mangler gode råd og værktøjer til at optimere dit CV og din ansøgning, når Aarhus BSS og CA inviterer til webinar.
ons 30 sep
11:00-14:30 | Bartholins Allé, bygning 1321, Aarhus BSS kantinen (tidl. samfundsfagl. kantine)
Mød Akademikernes A-kasse (Bartholins Allé)
Er du sikret et job, når du er færdig med studiet? Hvis ikke, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse, så du som ledig får dagpenge og hjælp til at finde et job. Kom forbi Aarhus BSS kantinen (tidl. samfundsfagl. kantine), og hør, hvorfor Akademikernes A-kasse er et godt valg for dig.
tir 06 okt
11:00-14:30 | Fuglesangs Allé, bygning 2610/S, Øvre Multisal
Mød CA a-kasse, og hør om medlemsfordelene (Fuglesangs Allé)
Hvis du ikke er sikret et job, når studiet er færdigt, er det en god idé at melde dig ind i en a-kasse. Det giver dig dagpenge som ledig, og du får hjælp til at finde et job. Kom forbi og hør om CA a-kasses medlemsfordele.

Viser resultater 1 til 5 ud af 18

1 2 3 4 Næste