Big 4 Symposium

Læser du HA på din bachelor, og skal du vælge en kandidat senest den 1. marts 2022? Til dette event kan du møde de fire største danske revisionshuse online og finde ud af, om du vil målrette din kandidatuddannelse specifikt til revisionsbranchen.

Oplysninger om arrangementet

Tidspunkt

Tirsdag 8. februar 2022,  kl. 17:00 - 18:30

Sted

Online

Arrangør

KPMG, EY, PwC og Deloitte

Den 8. februar fra 17:00-18:30 kan du møde de fire største danske revisionshuse KPMG, EY, PwC og Deloitte, når de for tredje gang går sammen om at arrangere et event, der har til hensigt at vække HA-studerendes interesse for revision. Denne gang afholdes eventet online.

Til arrangementet vil du få indblik i karrieremulighederne som revisor, og hvordan det er at arbejde professionelt med revision. Der vil blandt andet blive sat fokus på kandidatenlinjen cand.merc.aud. på Aarhus BSS, som de fire revisionshuse løbende rekrutterer dimittender fra til deres virksomheder.

Du kan se frem til at få indblik i fagene og studiemiljøet på cand.merc.aud., ligesom du vil få mulighed for at stille spørgsmål til studerende og nyuddannede cand.merc.aud'ere og erfarne revisorer, inden aftenen afsluttes med virtuel networking.

Sådan deltager du

Big 4 Symposium er udelukkende tiltænkt til HA-studerende på Aarhus BSS, som til foråret 2022 læser på 6. semester af bacheloren, og som skal vælge kandidatretning senest den 1. marts 2022.

Eventet afholdes på dansk. 

Tilmeldingsfristen er den 6. februar.
Det er gratis at deltage, men tilmelding er påkrævet.

Tilmeld dig Big 4 Symposium.