KarriereKickstarter

Er du kandidatstuderende og begyndt at tænke på, hvad du vil arbejde med efter studiet, og hvordan du når derhen? Tilmeld dig KarriereKickstarter i foråret og bliv klædt godt på til at søge job som færdiguddannet.

Oplysninger om arrangementet

mandag 4. marts 2024, kl. 08:00 - søndag 12. maj 2024, kl. 20:00

Arrangør

Aarhus Universitet, DMJX, Konsulenthuset Ballisager, Martabolette Jensens Inst. og Jobcenter Aarhus.

Gratis DKK

Med en kandidatgrad i ryggen har du en dyb viden inden for lige netop din faglighed.

Men i din studieordning står der helt sikkert ikke noget om afklaring om karrieremuligheder og viden om CV og jobansøgning.

Efter fem år på studiet er det ikke givet, at du ved, hvad du vil arbejde med som færdiguddannet eller hvordan du kommer derhen.

Så hvordan vil du sørge for at vise din kommende arbejdsgiver, at DU er lige den medarbejder, de leder efter til deres virksomhed?

Dét er der råd for. KarriereKickstarters næste forløb med gratis digital karrieresparring starter nemlig snart: den 4. marts og afsluttes den 12. maj.

Forløbet er skræddersyet til kandidatstuderende lige fra 1.-4. semester, så du kan sagtens deltage, imens du samtidig følger undervisning, skriver speciale, er i praktik, på udlandsophold eller arbejder.

Udbyttet af det 10-ugers forløb er stort, men kræver minimalt: 5-10 timer fordelt over 10 uger.

Du får:

• Afklaring om drømmejob og karrieremuligheder
  • Afklaring på kompetencer og kvalifikationer
  • Råd om hvordan du bringer dig selv i spil til relevante jobs
  • Tips til karriereplanlægning
  • Guides til at målrette din ansøgning og dit CV
  • Du vælger mellem to forløb hos enten:

Sandbox v. @Martabolette Jensens Inst.

Eller

Konsulenthuset Ballisager

Begge forløb bliver varmt anbefalet af tidligere studerende, der nu er er kommet i job.

NB: Du kan kun tilmelde dig ét af de to forløb.

Der lukkes for tilmeldinger d. 25. februar kl. 23:59.