Specialedag 2019

Skal du skrive speciale i foråret 2020? Så er du hermed inviteret til specialedag på Institut For Statskundskab.

11.10.2019 | Julie Drejer Kornum

Dato lør 09 nov
Tid 08:30 15:00
Sted

Specialedagen henvender sig til alle, der bliver tilmeldt specialeskrivning i statskundskab eller samfundsfag den 1. februar 2020, og som skal have fundet en vejleder og et emne til specialet inden jul.

Mange oplever processen med at finde, begrunde og indsnævre specialets problemstilling som vanskelig. Det taler for at komme tidligt i gang. Derfor inviterer instituttet alle kommende specialeskrivere til at rive en dag ud af kalenderen og fokusere intensivt på at udvikle sine specialeidéer.

Mål: Det primære formål er at sætte gang i refleksionen over din specialeidé, at arbejde på at udvikle idéen til en egentlig problemstilling. Det er ligeledes målet at give deltagerne en idé om, hvad specialevejledning går ud på, samt hvilke mulige vejledere de kan kontakte for at komme videre. Det sociale er heller ikke uden betydning, idet dagen også er en mulighed for at finde andre, der skriver om relaterede emner og som man evt. kan skrive sammen med eller danne en specialegruppe med.

Målgruppe: Specialeskrivere i statskundskab eller samfundsfag i foråret 2020.

Sted: Institut for Statskundskab.

Mødested: Aud. A1.

Forberedelse: Det er ikke nødvendigt at have en udviklet idé for at deltage, men man må være indstillet på at arbejde på en specialeidé og diskutere den med andre.

Medbring: Bærbar computer og protestantisk arbejdsetik.

Tilmelding: Deltagelse er gratis, men kræver bindende tilmelding senest 1. november via dette link: https://auws.au.dk/Tilmelding_til_specialedag

[NB: Kopier linket ind i en browser, hvis det driller]

Da Institut for Statskundskab sørger for forplejning, er det vigtigt at melde afbud senest to dage før (skriv til lars@ps.au.dk), hvis du ikke kan deltage alligevel. Skriv også gerne senest 1. nov, hvis du har dietære restriktioner (fx vegetarisk eller glutenfri).

Studerende