Nyheder

29.02.2012 | Studerende

Studiesekretariatet for Statskundskab flytter 1. marts

Studiesekretariatet for Statskundskab flytter til nye lokaler i universitetsparken torsdag den 1. marts 2012!Den nye adresse er: Bygning 1328, 1. sal, Bartholinsalle 13, DK-8000 Aarhus C Studiesekretariatet finder du i fremover i Bygning 1328, lokale 114 & 126 Du kan se studiesekretariatets kontaktinformation og åbningstider her.

27.02.2012 | Studerende

Sig din mening på universitetets nye debatsite

Skriverier om AU har optaget medierne den seneste tid. På nyt debatsite kan man selv bidrage samt finde ud af, hvad der er op og ned i de mange forhold, der har været fremme. Her findes både nyheder, artikler og debatindlæg.

24.02.2012 | Kursus, Workshop, Studerende

Iværksætterworkshop

6 indspark til iværksætteri - 6 workshops - 6 tirsdage. Arrangør: Studentervæksthus Aarhus

23.02.2012 | Studerende

Alumner viser hvordan netværk sikrer dig karrieren

Vil du vide, hvordan du lander drømmejobbet, eller hvorfor din karriere allerede starter under din studietid? I videoprojektet ’Welcome to my world’ fortæller alumner fra Aarhus Universitet, hvorfor dit netværk fra studiet er meget vigtigere for din karriere, end du tror.

21.02.2012 | Studerende, Medarbejdere, Ph.d.-studerende

Kandestøberens februar-nummer på nettet nu!

En online-version af institutbladet "Kandestøberen"s seneste nummer er nu tilgængelig. Læs bl.a. om: Det danske EU-formandskab - Europæisk samling i en krisetid - Reorganisering i PF - Det nye klagesystem - Prostitution, aktiv dødshjælp og fri hash: Holland som policy-outlier - Kultur for fattigrøve - Sociologidebat

20.02.2012 | Studerende

NYT STUDIE-IT ER NØDVENDIGT

Selvom det måske giver problemer lige nu, så var det helt nødvendigt, at universitetet fik én fælles udgave af det system, som styrer alt fra fagtilmelding til karakterudskrift. Det forklarer Steffen Skovfoged fra studieadministrationen til Thea P. Frederiksen fra Studenterrådet.

13.02.2012 | Studerende

Summer University

Institut for Statskundskab udbyder hvert år en række seminarer, som afvikles intensivt i sommermånederne juni, juli og august. Seminarerne oprettes under forudsætning af fornøden tilslutning. Det nye udbud af sommerseminarer 2012 er tilgængeligt i kursuskataloget. Der er undervisningstilmelding frem til og med den 15. marts 2012

12.02.2012 | Politologisk Bogformidling

Administrator i PB søges pr. 1. april 2012

Er du struktureret, systematisk og har overblik som ingen andre? Så kan du være personen, vi søger til at tage del i foreningens daglige drift.

10.02.2012 | Studerende

FN og Business and Social Sciences lancerer global konkurrence med fokus på fremtidens ledere

I starten af det nye år kommer Business and Social Sciences for alvor på det globale landkort. I samarbejde med FN lanceres en ambitiøs konkurrence, som opfordrer studerende og undervisere verden over til at komme med bud på, hvordan vi skal uddanne fremtidens ledere.