Nyheder

30.03.2012 | Studerende

Studenterorganisation nomineret til fornem EU-pris

Studenterlauget, som servicerer de studerende ved Business and Social Sciences, har vundet den danske nominering til EU-prisen European Charlemagne Youth Prize. Prisen anerkender projekter, der promoverer tværkulturel forståelse og integration blandt unge i Europa.

30.03.2012 | Studerende, Alumner, Arrangement

Bestselling author visits BSS

AU Alumni and AU Career invite all students to an inspiring event with Executive Advisor and New York Times bestselling author Mette Nørgaard. She will talk about touchpoints and how they can help us complete tasks.

29.03.2012 | Studerende

Karrierefestival skal hjælpe nyuddannede og unge alumner i job

Det er ikke nok med et fint eksamensbevis, hvis man som nyuddannet og ung alumne vil lande et godt job. Derfor har AU Career og AU Alumni skabt Career Festival, der skal give det kommende kuld akademikere og unge alumner et godt afsæt til deres karriere.

28.03.2012 | Studerende, Ph.d.-studerende, Medarbejdere

'Magasinet Europa' søger skribenter

Brænder du for dybdegående europæisk journalistik? Har du lyst til at publicere reportager, baggrundshistorier, interviews, anmeldelser eller kronikker i et ambitiøst webzine? Så er frivilligt skrivende arbejde på 'Magasinet Europa' måske noget for dig!

21.03.2012 | Studerende, Seminar

Call for applications: European Weekend School 2012: "EU's Chronic Dilemma: Migration"

Center for European Studies Student Forum (CESSF) invites students to the 10th European Weekend School (EWS 2012), 10-12 May 2012, at Bo?aziçi University, Istanbul, Turkey. Application deadline: 23 March 2012.

15.03.2012 | Studerende

Studerende dyster om at løse erhvervslivets problemer

I april er BSS vært for en intensiv konkurrence for business-studerende, når Aarhus Case Competition ser dagens lys for første gang. Alle på hovedområdet inviteres til fire lærerige dage på Fuglesangs Allé, mens ni hold kæmper om at løse cases fra det virkelige erhvervsliv – og en præmiesum på 14.000 kroner.

15.03.2012 | Priser

Udseende har betydning for politisk succes

Politikeres udseende og ansigtstræk har betydning for deres politiske succes. Det viser et speciale fra Institut for Statskundskab, som netop er blevet kåret af Selskab for Surveyforskning til årets bedste danske speciale med brug af spørgeskemadata i 2011.

15.03.2012 | Administrative forhold

Studieadministration: Vi hjælper med STADS

De studerende har oplevet problemer med det nye studieadministrationssystem STADS. Og de har ikke vidst, hvor de skulle gå hen for at få hjælp. Det laver Studieadministrationen nu om på.

08.03.2012 | Studerende, Medarbejdere, Alumner

Kandestøberens marts-nummer ude nu!

Det nye nummer af institutbladet Kandestøberen er på gaden (og på nettet) nu: I dette nummer bl.a.: Ny serie om forventninger på IFSK - Ny PF-bestyrelse - Skituren - Den nye brevkande.

06.03.2012 | Studerende

Dansk som andetsprog - kursus i skriftlig kommunikation

Rådgivnings- og støttecentret tilbyder studerende med andet modersmål end dansk et kursus i dansk skriftlig kommunikation og formidling.

Viser resultater 1 til 10 ud af 13

1 2 Næste