Nyheder

28.02.2014 | Studerende

Sommerseminarer - husk at tilmelde dig!

Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag udbyder sommerseminarer for 6. semster bachelor- og kandidatstuderende. Deadline for tilmelding er 15. marts!

25.02.2014 | Arrangementstype

Markant stigning i virksomheders efterspørgsel på studerende

Store og små virksomheder byder ind med 350 stillinger til studerende ved den kommende CompanyDATING på Aarhus Universitet. Det er en markant stigning siden efteråret, og det højeste antal stillinger til studerende siden før krisen.

21.02.2014 | Aarhus BSS

Mere forskningsbaseret undervisning på BSS

BSS’ studerende vil i højere grad fremover blive undervist af BSS’ forskere. Det har længe været et mål at øge den forskningsbaserede undervisning på BSS, og i forbindelse med besparelserne indskrænker hovedområdet derfor brugen af eksterne lektorer.

20.02.2014 | Studerende

Rektor: Klart ønske om at bevare undervisningskvalitet trods besparelser

Besparelserne på Aarhus Universitet kommer til at ramme omkring 350 medarbejdere, herunder ca. 190 påtænkte afskedigelser og 160 frivillige fratrædelser. Rektor understreger, at AU står foran en svær tid.

12.02.2014 | Studerende, Medarbejdere, Kommende studerende

Kandens februar-nummer online nu

Institutbladet Kandestøberens februar-nummer kan læses på nettet nu. Læs bl.a. om: "Ny uddannelse i Offentlig Politik og Økonomi", "Tænketanken EUROPA", "SF under historisk lup" og "Life as an exchange student in Aarhus, part II"

11.02.2014 | Studerende

#YOURNIVERSITY

Del dit studieliv på Yourniversity.dk