Studerende

Eftertilmelding til kandidatseminarer foråret 2020 – Statskundskab og Samfundsfag

Natten til den 28. november 2019 åbner ”Eftertilmeldingsblanketten” til kandidatseminarerne i foråret 2020. Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet. Læs mere her!

Natten til den 28. november 2019 åbner ”Eftertilmeldingsblanketten” til kandidatseminarerne i foråret 2020.

Tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet.


Studerende der ønsker at udskifte fag
 

Hvis du ønsker at udskifte et fag, kan du maksimalt skrive dig op til 5 seminarer, men du kan kun optages på et nyt seminar. Tilmeldingen er bindende, og du vil – uden yderligere varsel – blive tilmeldt et fag, såfremt der er ledig plads. Du skal selv undersøge, om der er overlap mellem de ønskede og tildelte fag både hvad angår undervisningstidspunkt og eksamensformen 7-dages hjemmeopgave.

·         Du skal angive hvilket fag du ønsker at afmelde, hvis du får plads i bemærkningsfeltet


Studerende der mangler ECTS

Hvis du ønsker at blive eftertilmeldt fag, fordi du ikke er blevet tilmeldt i 1. runde eller blot mangler ECTS skal du tilmelde dig ved at angive det antal 1. prioriteter, som svarer til det antal ECTS du ønsker at følge. Hvis du ønsker at følge to fag i alt, så skal du angive to 1. prioriteter. Tilmeldingen er bindende, og du vil – uden yderligere varsel – blive tilmeldt et fag, såfremt der er ledig plads. Du skal selv undersøge, om der er overlap mellem de ønskede og tildelte fag både hvad angår undervisningstidspunkt og eksamensformen 7-dages hjemmeopgave.

·         Du skal angive ”Eftertilmelding” i bemærkningsfeltet

Det vil ikke være muligt at skifte fag eller eftertilmelde sig efter blanketten lukkes den 5. januar 2020.

Oops, an error occurred! Code: 202112032059496c94996d