Opslag

Hurtig erstatning for aflyst eksamen

Allerede søndag den 1. juni får de studerende, som måtte forlade deres eksamen i afsætningsøkonomi i fredags, mulighed for at gå til en ny eksamen.

De studerende, som fik aflyst deres eksamen i afsætningsøkonomi i fredags, har fået besked om, at de har mulighed for at gå til eksamen igen allerede søndag den 1. juni fra 9.00 – 12.00.

”Det har været meget vigtigt for os at finde en ny eksamensdato så hurtigt som muligt, og det er heldigvis lykkedes. Forhåbentlig betyder den tidlige dato, at vi mindsker generne for de studerende, så meget som muligt, siger prodekan for uddannelse Peder Østergaard.

Menneskelig fejl var årsag
Ved en fejl var de vejledende besvarelser til fredagens eksamen i afsætningsøkonomi blevet uploadet til det digitale eksamenssystem, så de også blev tilgængelige for de studerende. Det betød, at eksamenen måtte aflyses få minutter efter start. Det var således en menneskelig fejl, der var årsagen, og ikke tekniske problemer med det nye system for digital eksamen WISEflow.

”Det er en rigtig ærgerlig fejl, og vi er meget kede af det på de studerendes vegne. Fejlen har naturligvis givet os anledning til at skærpe vores procedurer for, hvordan vi lægger dokumenter ind i systemet, så sådan en fejl ikke sker igen”, understreger Peder Østergaard.

Alle er automatisk tilmeldt erstatningseksamen
Samtlige studerende, der deltog i den afbrudte eksamen, er automatisk tilmeldt erstatningseksamen søndag den 1. juni fra kl. 9.00 – 12-00 på Fuglesangs Allé 4.

Eventuel udeblivelse fra eksamen vil ikke tælle som et eksamensforsøg.

Yderligere informationer

Prodekan for uddannelse 
Peder Østergaard
Mail: postergaard@au.dk
Tlf.: 87 15 24 74

Oops, an error occurred! Code: 20211203201205d1f62262