Informationsmøder om fremdriftsreformen

Er du studerende ved BSS og vil du gerne vide mere om fremdriftsreformen og de konsekvenser den har for dig?

14.10.2014 | Marie Louise Bro Pold

Henover efteråret og foråret vil studievejledningen ved BSS fortælle dig om fremdriftsreformen, samt de konsekvenser det har for planlægningen af dit studium.

NB: Møderne er ikke relevante for bachelorstuderende, der påbegyndte deres studie i september 2014.

Er du studerende på én af BSS' uddannelser i Aarhus eller Herning, kan du derfor tilmelde dig informationsmøder her på siden. Hvis du har et konkret spørgsmål, du ønsker svar på, skal du skrive spørgsmålet sammen med din tilmelding. Du må også meget gerne skrive til os, hvad dine forventninger til informationsmødet er.
På den måde kan vi gøre vores oplæg så relevante som muligt.

I efteråret kan du tilmelde dig oplæg på:

• Uniparken, mandag d. 3. november, 14-16, lok. 1412-129B (AULA)
  • Fuglesangsallé, 4. november, 14-16, lok. 2625-001 (AULA)
  • Nobelparken, onsdag d. 5. november, 14-16, lok. 1482-105 (Auditoriet)
  • AU Herning, torsdag d. 6. november, 14-16, lok. 8001-3007 (Siemens)

NB: Alle informationsmøder, på nær mødet i Uniparken, foregår på engelsk.

Tilmelding er nødvendig (og efter først til mølle). I det tilfælde, at mange tilmelder sig, vil der blive flere møder.

Tilmeld dig et informationsmøde her: Informationsmøde om fremdriftsreformen

Studerende