Kom til eksklusiv forpremiere på Våbensmuglingen

Fredag den 30. maj kl. 12.00 inviterer DOXBIO som noget ganske særligt en gruppe studerende til gratis forpremiere på årets mest interessante danske dokumentarfilm/thriller.

23.05.2014 | Kathrine Raagaard Nielsen

VÅBENSMUGLINGEN fortæller historien om dengang danske Niels Holck sammen med en engelsk MI5 informer og våbenhandler Peter Bleach smed 4 tons våben ned over Indien. Den ene gik fri - den anden betalte prisen i et fængsel i Calcutta i 8 år...

Det er samtidig historien om en af de største diplomatiske kriser i danmarkshistorien mellem Danmark og Indien, fortalt som et portræt af de to hovedkarakterer og med fantastiske rekonstruerede scener, som taget ud af en fiktionsfilm.

Filmen vises den 30. maj kl. 12.00 i Øst for Paradis, Paradisgade 7, Aarhus.

OBS! Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Send en mail til tilmelding@doxbio.dk. Skriv 'Våbensmuglingen' i emnefeltet samt navn, by og studieretning i mailen. NB! Du er først tilmeldt, når du modtager en bekræftelse. Antallet af pladser er begrænset!

Filmen VÅBENSMUGLINGEN har verdenspremiere d. 4. juni i mere end 40 biografer landet over. Læs mere om filmen her: www.doxbio.dk

Du kan se traileren her: www.doxbio.dk

Opslag