Studievejleder søges

Studievejledningen for Statskundskab og Samfundsfag søger statskundskabs- og samfundsfagsstuderende til stillingen som studievejleder.

23.11.2012 | Marie Louise Bro Pold

Studievejledningen for Statskundskab og Samfundsfag søger statskundskabs- og samfundsfagsstuderende til stillingen FAGLIG VEJLEDER

I studievejledningen er vi i alt fire studievejledere, som i fællesskab løser arbejdsopgaver af varierende karakter. De består hovedsageligt af personlig vejledning, opsøgende vejledning i form af foredrag, mødedeltagelse, koordinerende funktioner samt administrativt arbejde. Arbejdet er meget selvstændigt, men mange opgaver kræves løst i tæt samarbejde med studievejlederkollegerne, studienævnet og kollegaer i AU Studiead-ministration.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Studievejledningen, tlf. 87165242 eller stvejl@ps.au.dk.

Ansøgningsfristen er 4. december 2012.

Læs mere om stillingen og kravene til den nye studievejleder her: Studievejledningen for Statskundskab og Samfundsfag søger statskundskabs- og samfundsfagsstuderende til stillingen FAGLIG VEJLEDER

imported:phd.au.dk:7:Studerende