Tilmelding til reeksamen vinter 17/18

Er du ikke bestået, har du været syg eller er du udeblevet fra en eksamen? Så er du selv ansvarlig for at tilmelde dig reeksamen i perioden 6.-8. februar 2018.

01.02.2018 | Nikoline Christensen

Kære studerende

Du skal selv tilmelde dig reeksamen, hvis du ikke bestod, er udeblevet fra eller har været syg til den ordinære eksamen.

Du tilmelder dig til reeksamen via www.mit.au.dk (studieselvbetjening). Der er åbent for tilmelding til reeksamen i Stads i perioden 6.-8. februar 2018.

Vær opmærksom på, at der grundet IT-vindue ikke er mulighed for at tilmelde sig til reeksamen i perioden d. 7 februar kl. 15-21.

Vær opmærksom på følgende regler:

• Du bliver IKKE automatisk tilmeldt reeksamen. Du skal selv tilmelde dig, hvis du ønsker at deltage.
  • Afmelding af reeksamen kan IKKE ske, efter tilmeldingsperioden er afsluttet d. 8. februar.
  • For at kunne deltage i reeksamen, er det en forudsætning, at du har brugt et forsøg ved den ordinære eksamen.

Du skal selv orientere dig om tid og sted for din reeksamen. Du finder planerne for reeksamen på "Eksamensplaner" på studieportalen.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Ask Aarhus BSS Student Services.

Aarhus BSS Studier

Studerende