Undervisning Forår 2014

11.12.2013 | Tina Aronro

Fordelingen efter 2. rundes tilmeldinger er nu på plads og kan ses i selvbetjeningen under Undervisning/Vis til- og afmeldinger.

Hvis du har fået tildelt seminarer, men alligevel ikke skal følge dem, så skal du huske at afmelde undervisningen så hurtigt som muligt via selvbetjeningen.

Venteliste:

Tilmelding til venteliste vil fremover foregå i selvbetjeningen og kan ske i perioden 15. december 2013 - 24. januar 2014. Fordelingen vil foregå efter først-til-mølle-princip, da hver tilmelding registreres med dato og tidspunkt. Bemærk tilmeldingen åbner fra midnat natten mellem den 14. og 15. december

Det er muligt at skrive sig på venteliste til 10 seminarer, men man kan kun optages kun på 1 seminar. Tilmeldingen er bindende, og den studerende vil blive tilmeldt et fag, såfremt der er ledig plads, uden yderligere varsel.

Den studerende skal i selvbetjeningen angive hvilket seminar, der skal afmeldes i fald der tildeles plads på et andet seminar.

Den 28. januar 2014 kan de studerende se i selvbetjeningen om de er blevet optaget via venteliste.

Herefter er det ikke muligt at skifte seminar.

Den studerende kan ikke skrive sig på venteliste til seminarer, som overlapper med de allerede tildelte seminarer i forhold til eksamensformen 7-dages hjemmeopgave.

Hvis man ikke møder op til undervisningen første gang eller på anden måde har kontaktet underviseren, bliver man automatisk frameldt faget

Studerende