Vigtig information om online eksamener og eksamener med fysisk fremmøde

Som varslet på AU-mailen er eksamensplanen netop blevet opdateret og gjort tilgængelig på studieportalerne, hvor man kan se, hvilke eksamener der er henholdsvis online eller med fysisk fremmøde.

19.05.2020 | Camilla Ransborg Kirkegaard

Både undervisere og administration arbejder i øjeblikket på højtryk for at tilbyde studerende de bedst mulige eksamensvilkår i denne omskiftelige tid.

De første eksamener med fysisk fremmøde starter allerede med virkning fra den 18. maj.

Eventuelle anmodninger om at fastholde en online mundtlig eksamen, fx helbred eller praktiske udfordringer med at nå frem til eksamenen, skal begrundes og rettes til: studieleder.statskundskab@au.dk senest 5 hverdage før den konkrete eksamen.

Som følge af nedlukningen af det danske samfund og universiteterne, har Aarhus Universitet først omlagt alle eksamener til online, men efter den politiske aftale om en kontrolleret genåbning af samfundet, fik universitetet i forbindelse med iværksættelse af fase 2 mulighed for at omlægge eksamener tilbage til eksamener med fysisk fremmøde i et vist omfang. På Aarhus BSS er det mundtlige eksamener, som pt. omlægges til fysisk fremmøde.

For yderligere information omkring opdaterede eksamensplaner og omlægning til fysisk fremmøde, henviser vi også til den besked, du modtag på BlackBoard 14. maj 2020.

Studerende