Som bachelorstuderende har du mulig for at blive del af en mentorgruppe, som tilknyttes en mentor. En mentor er en kandidatstuderende, som rammesætter og faciliterer en række møder, hvor du og andre mentees kan dele viden og erfaringer omkring studielivet.
Har du lyst til, at:
Så er det bare at melde dig til!
Den grundlæggende tanke bag mentorordningen på Health er, at kandidatstuderende (mentorer) skal hjælpe bachelorstuderende (mentees) til at blive den bedste version af sig selv. Dette gøres gennem gruppementoring, hvor ressourcer, erfaringer og viden deles og optimeres for at nå til et fælles højere mål. Mentorerne er med til at støtte tutorernes og Studievejledningens indsats for at sikre et godt studiemiljø. Mentorordningen skal med andre ord ses som en del af den samlede vifte af initiativer for et godt studieliv, trivsel og sammenhold blandt studerende.
Alle mentorer gennemgår en uddannelse, så de er godt rustede til at blive din sparringspartner. Desuden evaluerer de undervejs og i slutningen af deres forløb for at sikre læring, erfaringsdeling og en god kvalitet af mentorskabet.
Du, din mentor og din mentorgruppe mødes 3 – 4 gange per semester, og I fastlægger selv indholdet af jeres møder. Typisk vil første møde være en forventningsafstemning, hvor mentees bringer idéer til temaer op.
Du skal blot sende en mail til Medicinerskabets og FADLs Mentorordning. Her skal du skrive dine kontaktoplysninger, studieretning og semester, samt et par linjer om dig selv og hvorfor du ønsker at få en mentor. Derefter vil Mentorordningens ansvarlige tildele mentorskabet.
I mailen til Medicinerskabet skal der være følgende informationer:
Desuden gerne navn på læsemakker(e) i tilfælde af denne også melder sig til ordningen.
Ansøgningsfrist: Løbende tilmelding
OBS! Fælles opstart af mentorgruppeforløb i starten af oktober - så meld dig til i så god tid som muligt inden da!
Derudover er der løbende tilmelding og opstart. Så snart der er et passende antal mentees til en mentorgruppe, tildeles disse en allerede uddannet mentor og kan opstarte et forløb.
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte